אני חייבת לספר לכם..

אני חייבת לספר לכם..

תראו... יום אחד אני וחברה שלי..שהיא גם שומעת את עברי... ישבנו בשעור.. וסתם דיברנו על ההופעה שהייתה אז .. ביום הסטודנט... קיצר פתאום המורה שלנו למדעים.. כזה באה אלינו.. עושה לנו אתם אוהבות את עברי לידר?? אנחנו כזה כן..קיצר היא אמרה שהיא מכירה אותו.. כי אח שלה הוא גר ברמת אביב (איפה שעברי גר) והוא מכיר אותו.. - הם מוציאים ביחד את הכלב לטיול.. חח חמודים.. והיא ועברי לפעמים מדברים..היא עושה לנו רוצות חתימה שלו?? אז למה לא?? אמרנו לה סבבה.. היום היא מביאה לי ולחברה שלי חתימה שהוא חתם שמה ככה- "לעדי... תהנו בשעורי מדעים... שונא את השעור הזה... עברי לידר... חיח איזה חמוד...! אבל היא אמרה לי שהוא כבר נהיה סנוב והוא לא נחמד יותר לאח שלה.. (תפס תחת)
אוף!! אז זהו...

ZVI Z

New member
חחחחחחח

השובבון הזה,איזה שיעורים הוא לא שונא? הוא גם אמר למישהי אחרת מהפורום שכשהוא היה בבי"ס הוא היה מבריז.. לא חינוכי הבנאדם הזה! וממה שהבנתי הוא כבר לא גר ברמת אביב..אולי בגלל זה הוא לא נחמד יותר לאח שלה.

beenINSANE

New member
בוודאי שזה טוב! ../images/Emo3.gif

אני הברזתי כל הזמן ודווקא היו לי ציונים לא רעים בכלל. חברים, לא שווה לשבת בכיתה כל היום. איפה הכיף בזה

ZVI Z

New member
בוודאי ובוודאי שזה טוב

אני יכול להתחייב בפה מלא שאין פה 1 בפורום שהבריז מיותר שיעורים מאשר אני הברזתי, יש לי דיפלומה בזה ולפחות יש משהו 1 שהצטיינתי בו בעת זמני בחטיבה ובתיכון. למזלי התברכתי בחברים משתפי פעולה בנידון או לפחות נגררים נפלא, למשל- להיות בים(נסיעה של לפחות 3 4 שעות הלוך חזור) על חשבון רוב השיעורים ואז להיות רשומים ברוב השיעורים ובחלק האחר 'היינו בשליחות של השרת', אין כיף גדול מזה.אחחח ימי התום.

ההורים שלו גרים שמה..

משו כזה.. וגם קראתי הוא גר בבנין של אמא שלו כי הוא רגיל אליה והיא לא מפריעה לו.. ושעדיף לו איתה... ודרך אגב.... הוא מחשיב את אמא שלו לאנשים החדשים... וואט דא פאק!?!?

beenINSANE

New member
הוא כבר לא גר שם

מי שהיה באוניברסיטה ועקב אחרי העברי אחרי החזרה שמע מפי האיש עצמו "עברתי דירה" וחוץ מזה כן הוא מחשיב את אמא שלו לאנשים החדשים וזה לא עניין של גיל בכלל, הרי כל מושג "האנשים החדשים" מדבר על השקפת עולם בלי קשר לאם אתה חדש או ישן פיזית. וכנראה שאמא שלו היא אישה חדשה!

אחרי ההופעה

כבר לא הייתי... אה וואלה??? הוא עבר?? לא.. ברור שאין קשר לגיל.. בשוט כשקראתי את זה... היה ראיון איתו אז הוא אמר שיותר קל לו עם אמא שלו והוא רגיל אליה ולא יכול לעזוב אותה... אז אחרי ששומעים דבר כזה.. לא בדיוק מבינים למה הוא מתכוון כשהוא אומר שאמא שלו היא אשה חדשה... =\ ודרך אגב הייתי במיוזיק מרקט?

beenINSANE

New member
לא אחרי ההופעה

אחרי החזרה. כמה שעות לפני ההופעה הוא עשה חזרה על הבמה והיו שם כלמיני אנשים בקהל וביניהם *אני* (yay) ואחרי זה הטרדנו אותו קצת עד שהוא הלך. דווקא בגלל שאמא שלו היא האנשים החדשים הוא לא ממש צריך לעזוב אותה. כלומר יש לה ראש טוב והם מסתדרים אז למה לא? (לא כמו אמא שלי זה בטוח) לא הייתי במיוזיק מרקט
ודי אני מסיימת את הדיון ללילה זה אני הולכת לישון

חח לילה טוב...

ונ.ב-גם אני הייתי אחת מהאנשים שמה....!! היו שמה איזה 10.. גם אני הייתי אחת מהם...!

beenINSANE

New member
הפסדת

הדבר הכי כיף בתיכון הוא לעשות חיים בזמן שכולם לומדים...

אבל....בעיני לא צריך להבריז!

אין לך כוח? תישאר בבית! אני קמה ב-6 בבוקר ,אז אין לי כוח למחרת,אני לא אקום! באתי לבית ספר? אני כבר יושבת בכיתה? יש לי עטים דפים וספרים? אז יאללה נכתוב ונלמד... להקשיב? לא חושב...אבל להיות .. גם אצלנו-מי שלא בא מורידים לו בתעודה. מי שלא בא 12%יש לו 50. אז יאללה-כבר באתי,אני אשב בכיתה....לישון?אפשר... אבל מעיפים אותי מהכיתה לא פעם ולא פעמיים כי אני וחברות שלי לא יכולות לשבת לרגע! כמו שאתם יודעים-אני היפראקטיבית. וכשאני במצב כפית-שזה רוב הזמן-אני עוד יותר היפרית..... בתקווה לעתיד טוב יותר... חזרתי כרגע מג'אז-סחוטה מעייפות (וגם מזיעה! יאק! חופיתוש נכון כשבאים הביתה-הדבר היחיד שרוצים זה להתקלח ולאכוללללל?!) ערב טוב.

OfrikiG

New member
פעם בכמה זמן

זה ממש ממש ממש כייף פשוט לא להיכנס לשיעור אבל בדרך כלל אני אומרת לעצמי שאם אני כבר כאן, אז אני אכנס לשיעור ואנסה להתחרפן, לעשות שיחות נפש עם ידיד שלי שיושב לידי, או להכין פתקים ומכתבים חסרי תכלית לחברים שלי. וד.א - כשאני הבייתה אחרי שיעור ג'אז (או כל שיעור מחול אחר) אני לא יכולה לחשוב על שום דבר אחר. אני לא מתפקדת לפני שאני מתקלחת ואוכלת...

למעלה