אני חייבת לספר לכם.....

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אני חייבת לספר לכם.....

היה לי היום יום ממש ג'יפה בעבודה. יום שכלל הרבה צעקות ודמעות... אבל באמצע כל הבלגן פתאום קלטה אוזני שיר מוכר... כן נכון! היה שיר של
ברדיו! אתם לא יודעים כמה זה עזר לי (או שבעצם אתם כן יודעים) ולא רק שהיה שיר שלהם אלא שיר שממש התאים! would you be happier השיר הזה פשוט עודד אותי!
לפעמיים אני כ"כ מצטערת שאין לנו אפשרות להגיד להם כמה שהם משפיעים עלינו, עוזרים לנו ועודדים אותנו אפילו בלי שהם יודעים.... *הודעה זאת נכתבה בהשתפכות של הרגע ולא תחזור על עצמה שנית

זהו שיר שנועד לשפר את המצב רוח

למרות שיש הרבה שלא אוהבים אותו, אני מאוד אוהב אותו. תראו איזה מילים: (Don't worry baby) You're gonna be just fine (Don't worry honey) You're gonna be just fine (Don't worry baby) You're gonna be just fine

p i n g o

New member
ממש גאוני ../images/Emo6.gif

אתם חייבים להודות שלמרות שהוא שיר יפה, המילים שלו לא משהו... (האם היית יותר שמח, אילו היית מישהו ביחד האם קרני השמש היו בהירות יותר, לו שיחקת תפקיד יותר נרחב האם היית נפלא, אלמלא מזג האוויר) למרות שבקריאה שניה הן נראות לי יותר הגיוניות.. אבל יש מקום לשיפור

forgiven dreams

New member
יש לך טעות....

המשפט הוא - If you weren't so untogether... כלומר אם לא היית כל כך לא מאורגן...(יעני מאורגן בראש
)

p i n g o

New member
את בטוחה??

בכל המקומות שראיתי כתוב WETHEAR שזה מוזר כשלעצמו.....

AndreaCorr ©

New member
היא התכוונה לחלק... ../images/Emo168.gif

של האילו היית מישהו ביחד והסבירה שזו לא הכוונה של המילה Untogether...

forgiven dreams

New member
וודאי שיש....../images/Emo63.gif

לפי האוקספורד שלי- untogether: (.adj) Emotionally unstable or ineffective in performance

p i n g o

New member
אין לי כוח לבדוק עכשיו

בדקתי בבבילון ומספיק להיום..... לילה טוב

למעלה