אני חייבת להשוויץ

• פותח הנושא happy
  • פורסם בתאריך

happy

New member
אני חייבת להשוויץ

הינו אתמול אצל אחותי. אכלנו סטייקים וליהי בנתיים שיחקה על השטיח. תפסתי אותה בתמונה מדהימה.

happy

New member
אנחנו זוחלים אחורה

ליהי לא מוכנה להתהפך לבד. היא ממש כמעט עושה את זה. אבל לזחול אחורה זאת המומחיות של הילדה. היא כל היום זוחלת אחורה. גם במיטה מניחים אותה בצורה מסוימת מוצאים אותה הפוכה (בכיוון) לחלוטין. אז זהו אם לא מתהפכים לפחות זוחלים!!!

תמי ס

New member
מי את שתחליטי???

מי את (או אנחנו) שתחליטי (או נחליט) מה הכיוון הנכון לזחילה???
ליהי זוחלת אחורה כי כנראה זה הכיוון הנכון
עד כמה שאני זוכרת (ועברו המון שנים) קודם כל זוחלים אחורה ורק אח"כ לומדים לזחול קדימה, אני זוכרת כמה זה היה מצחיק כשהבן שלי היה מנסה להגיע לצעצוע מסויים, היה מושיט את היד ומתקדם אחורה... ואז בוכה מתסכול כי לא הבין למה הצעצוע התרחק... ברכות לקפיצה הגדולה שליהי עשתה, והתמונה מקסימה.

happy

New member
תמי זה בדיוק מה שקורה לה

היא מנסה להגיע לצעצוע אך הצעצוע "בורח" לה. היא מתחילה לצרוח עליו אבל הוא ממשיך להתרחק.

פלגיה

New member
יותר קל לזחול אחורה

כי זה כיוון הדחיפה הטבעי של הידיים. אני זוכרת את הגדולה שלי זוחלת בחדר שלה ונתקעת כל הזמן מתחת למיטה (יש לנו אפילו תמונה כזאת, עם המון תימהון: איך הגעתי לכאן בכלל??). אחר כך זה עובר.

קובולט

New member
אחורה...

עוד שלב שבר דילג וזחל קדימה. משום מה רק לפני שהתחיל לשבת התחיל לזחול גם אחורה, ההתישבות בהתחלה זו תופעת לוואי של הזחילה אחורה ככה שאוטוטו היא תגלה גם שאופס היא יכולה להתישב, איזה כיף לה!!!!

למעלה