אני חייבת להגיד לכן

אני חייבת להגיד לכן

שהיא מדהימה!!!11 אל אתן טח יודעות את זה כבר וסוף סוף יש לי תשובה לשאלה השנשנת שלי למירה "איך היינו" היינו פיצוץץץץץץץץץץץ אחרי זה נראה אותם לא מזמינים אותן להיותשוב ניצבות של תפקידי אופי שכאלה
הפרק השני פי אלף יותר טוב מהפרק השני וטלי פשוט מעולה מפעם לפעם שאני רואה אותה. ועכשיו שאלה לאלה שהיו איתי ביום המוזר ההוא בנובמבר בסאב ליים(?) זה רק אני או שבלייב המשחק של טלי נראה מוגזם ומוזר (הבעות פנים וכאלה) וכשרואים את זה על המסך זה נראה כל כך טיבעי ואמיתי? איך היא לעזאזל עושה את זה?
זהו עכשיו אני עפה לכתוב עבודה שהייתי אמורה להגיש אתמול
אז שאו ברכות בנות ומי יתן והבת זונה לא תזרוק אותי ביומולדת

g a l4

New member
הפרק השני באמת יותר טוב!!

וכמו שאתן יודעות אני אוהבת את זהר
אז זה לא בגלל מי ששיחק את ה-X הוא פשוט הרבה יותר טוב!!!!
ובאמת היו לה הבעות קצת מוגזמות,אבל לא מאוד.... סתם כמו של כל פרחה שהיו זורקים אותה בהופעה חיה

הן הצחיקו אותי נורא

אני בחיים לא אוכל לביים אותה
היא פשוט הולכת יותר מידי עד הסוף... שחקנית טוטאלית

g a l4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gifמתחברת לדמויות עד הסוף!

the talent

New member
את אומרת את זה בטח בגלל עפר חחחח

סתם בראסמי הוא באמת יותר טוב... הוא יותר חי כזה... עלק "הרצל" ו"היטלר" חחחחחח בהתחלה לא ממש הבנתי אחר"כ קלטתי...!!! חחחחח עפתי מצחוק....

אני בכלל הייתי משוכנעת שזה אמור להיות

אובר-אקטינג כשהיינו בצילומים, אז לא לקחתי קשה את זה שהיא עושה מוגזם
אבל כשהבנתי [חצי שנה אחרי
] שקודם יש בת זונה ואזזזזזזזזז יש רווקה
השתכנעתי שזה לא אמור להיות אובראקטינג! ואז זה יצא לגמריי נורמלי! אז היא מלכה!

יש לי בעיות בהבנה../images/Emo11.gif

אמרו לי טלי ועפר ביחד... לא חשבתי שצריך לחשוב יותר מידי
טו מאץ' סופיסטיקייטד בשבילי

האמת שזה היה אפילו יותר מתוחכם ממה שחשבתי

הרעיון שהוא עושה לה דווקא והיא גם עושה לו דווקא עד שבסוף אפילו אנחנו משתכנעים שזה יכול לקרות וזה נשבר בסוף גאוני תאמינו לי, נדיר שסיגל מגיעה לרמה כזאת של תחכום. וגם אהבתי בפרק הזה במיוחד שהדרמה והקומדיה קיימות שתיהן והגול בינהן מטשטש. זה הדבר הכי טוב שיכול להיות ביצירה קולנועית/טלויזיונית רק דבר אחד, זה תמיד נגמר מהר מידי. יש לה בעיה בקצב לאורך הפרק וזה גס מידי בשביל להיות סגנון. טוב נו, שום דבר לא מושלם

זה רק אני חושבת שבסוף מיכל תגלה

שאהוב ליבה היה כל הזמן מתחת לאף שלה וזה בעצם האח התאום של פישי אלוהים יודע איך קוראים לו? כן כנראה שזאת רק אני
מי בכלל אמר שזה אקס שלה? אמרו שהיא זרקה אותו, זה לאו דווקא אקס. יכול להיות סתם מישהו שרצה אותה והיא לא שמה עליו בכלל

יכול להיות שזה הנכה...(יפתח קליין../images/Emo99.gif)

איך את חושבת שהוא נכה??? היא זרקה אותו מהחלון
כן אה
חבל דווקא יכול להיות מצחיק..

g a l4

New member
או שהוא קפץ לבד../images/Emo11.gif

כולם חושבים שזה הוא?

mmmash

New member
לא אמרו לה שהיא זרקה אותו

מגדת העתידות אמרה לה שהיא פגשה אותו כבר ולכן זה כל כך פתוח ויכול להיות שזה גם מישהו מהחברים שלה (אח של פישי למשל)

למעלה