אני חייבת לדעת-

אני חייבת לדעת-

למרות שזה בטח כבר די מעצבן אתכם... נכנסתי לפורום הRPG שלי וראיתי כמה אנשים שנכנסו לשם, הייתי רוצה לדעת מי הם- hermioneann-אני יודעת שזו hermione מהפורום... wizard lady או משהו-מי זו? backbeak-מי זה? lora-מי זו? תודה -ליאת- What would Scooby Doo?

זה נקלט :)

אבל את יכולה לנסותלהירשם מחדש! בא לך להיות ראש בית הפלפאף? -ליאת- I wonder what it`s like to be a slice of cheese...

Prongs

New member
אואואו!!!!

איפה הפורום שלך? גם אני רוצה! אני חושב שאני יודע מיזה באקביק... יש לי חבר שעוקב אחרי הפורום אבל מסרב לכתוב. הניק שלו זה בקביק. Prongs

Vilia©

New member
גם אני!

גם אני רוצה להיות בפורום!! תעשי קישור..... טלי בלק

רגע,

הפלאפף זה אלה הלפלפים או הלמדנים? (אותו דבר, אגב). זהו, לא מתאים לי! לא כזאת! אני אמיצה ואף פעם לא בוכה בבדיקות דם.

Vilia©

New member
ירוקה...

מצחיקה...:) אני חושבת שאת לא עד כדי כך גרוע בלימודים... והפלפאפים הם לא לפלפים..הם טובי לב וסבלניים... ורייבנקלו הם החכמים והלמדנים.. הבנתינו? טלי מקגונגל

אהההה!!!

זה לא בסדר! ידעתי שאף אחד לא יצטרף להפלפאף! ברצינות-הם לא יו8תר מידי שונים משאר הבתים וזה לא קשור לאופי והשטויות!!! -ליאת- ``I`d like to know if I could compare you to a summer`s day. Because -- well, June 12th was quite nice, and...`` -- (Terry Pratchett, Wyrd Sisters)

למעלה