אני חייבת חופשה....

oritush1230

New member
אני חייבת חופשה....

מצאתי דיל של אל על לניו יורק ב-600$ כולל הכל אבל המבצע נגמר בעוד 6 ימים ואני אובדת עצות. מצד אחד זה הולך להיות הפסד של שבועיים לימודים ומצד שני אני בספק אם אני אוכל למצוא מחיר כל כך נמוך. איך פותרים את הדילמה הזו???

Lir האחת

New member
טוסי ../images/Emo99.gif

את בתחילת הסימסטר..לא? זה לא שאת לפני תקופת בחינות.. יהיה לך ממי להשלים את החומר? אם כן, אל תחשבי פעמיים! אני הייתי טסה

amazone

New member
אלעל הכי יקרים

לפני שנה השגתי בסוכנות ג'נסיס [כמו הלהקה] דיל בפחות ל-500 דולר לניו יורק אמנם זה עם עצירה באמצע בארופה - איטליה] אבל מה אכפת לך לטייל שם כמה שעות?

האמת- הייתי נוסעת לניו יורק

אבל רק בגלל שאחותי אמורה ללדת עוד שבועיים בערך והייתי שמחה להיות איתה
האמת שמבינה את הדילמה שלך, אני בקושי מתלהבת מלהפסיד שיעור אחד, אז בטח ששבועיים זה בעיה. אני חושבת אבל שאם תצליחי למצוא מישהו שאת בוטחת בו להשלים ממנו את כל החומר אז הייתי נוסעת במקומך. אולי אפשר לקצר את זה שלא תפסידי כל כך הרבה ימים?

הייבי

New member
מסכמים במהירות בעד ונגד

אם אין לך עבודות להגשה/ בחנים בתקופה זו/ מועדי ב', אז זה שיקול חזק בעד לנסוע. חוץ מזה, את צריכה לשאול את עצמך מה את עומדת להפסיד. אני לדוגמא, אם היה רק מדובר בקורסים במשפטים (בניכוי עבודות ובחנים) הייתי מפסידה. מנגד, אם מדובר בקורסים של כלכלה (גם חולה הגעתי אליהם ועדיין בקושי הבנתי) אז לא הייתי מפסידה. אם יש לך אפשרות להשלים ואת מכירה את עצמך כמישהי שתשב בפסח להשלים, לכי על זה.. זה באמת זול לניו-יורק

עשית לי חשק../images/Emo9.gif

שאלה לי אלייך ! את בטח מדברת על המבצע הזה, נכון ? אז אני לא מבינה בדברים כאלה בכלל
על איזה תאריכים מדובר? כולל בית מלון וכזה ?

עשית לי חשק../images/Emo9.gif

שאלה לי אלייך ! את בטח מדברת על המבצע הזה, נכון ? אז אני לא מבינה בדברים כאלה בכלל
על איזה תאריכים מדובר? כולל בית מלון וכזה ?

לא... מה שאת שמת..

זה דיל רק לכרטיס טיסה והוא פתוח, את בשלב כלשהו מתקשרת לאל על שאת בארה"ב ואומרת להם שאת רוצה לחזור בתאריך ככה וככה....

ChilD SouL

New member
פשוט טסים.

גם אני התלבטתי הרבה אם לטוס או לא כי זה יוצא בזמן הלימודים ולא רציתי להפסיד שבוע לימודים, בייחוד בסמסטר הזה אבל בסופו של דבר אמרתי שעדיף שאני אסע לחופשה מאשר להתפגר. תמיד אפשר להשלים את ההרצאות שהפסדת, ואם אין לך איזה עבודות מיוחדות שאת צריכה להספיק לעשות או להגיש, מבחנים או בחנים - סעי לך בכיף לנוח ולהירגע, לפני שהסמסטר יעבור להילוך גבוה יותר.

למעלה