אני חייבת את העצה שלכם!!

מיס קיי

New member
אני חייבת את העצה שלכם!!

תראו.....לאחרונה סבלתי מדכאון שנוצר כיוון שהתאהבתי בבחור שהיה מאורס...ובכל זאת יצאתי איתו... זוכרים את המחקר שלי?!!?....אז ככה... חברה טובה שלי עובדת בעולם כמלצרית....והבן זונה מתחתן עוד שבועיים ונחשו מי הולכת לעבוד שם כמלצרים ביום של החתונה שלו?! אני!~! אז ככה...שכמו שאומרים שהדמעה מרה....הנקמה מתוקה. אני הולכת למלצר בחתונה שלו...ואני הולכת להרוס לו את החתונה באיטיות....אני אגרום לו לחזור בקול רם כל מה שהוא אמר לי...מה שהוא עשה לבחורה מאחורי הגב. אני יודעת שאולי אתם לא תסכימו והדעה שלכם כן חשובה לי ואני כמעט סגורה על זה,....אבל יש לי חרדה בכל זאת... לא יודעת למה... מה איתכם?!

Falcor28

New member
../images/Emo153.gif Got that Sycho

ואני מקווה שאף אחד לא הולך כאן עוד שבועיים לאיזו חתונה, זה הולך להיות מראה מכוער למדי...

amet

New member
אני בטוח שלא ....

איזה מזל. מייס קיי קני לך רסקיו ותירגעי במיידי מה זה ההתנהגות הזו, רק ילדות בגיל הטיפש עשרה חושבות כך הגיע הזמן להתבגר ולהתגבר

S h a m i

New member
מותק...

תירגעי ומייד! דבר ראשון אין צורך לקלל אנשים כאן. מובן?!?!? דבר שני הלינק שהוא שלח לך הוא בדיוק מה שאת צריכה לקרוא. אז תקראי ותחכימי. יש???

נקמה זה כמו חרב פיפיות

והיא לא תמיד מתוקה. היא תמיד פוגעת, אבל לא רק במי שאנחנו רוצים להתנקם, אלא גם בנו. איכשהו זה תמיד חוזר אלינו. הרי ממה זה נובע?! מהרצון שאם לנו רע אז גם שלאחר יהיה רע. למה זה טוב? מה זה נותן? בגדול, זה נותן לנו לשבת ולהיות מרוצים שרע לו וש"הוא קיבל את שלו"? "לעשות צדק?" יש בזה קצת מן הילדותיות, וקצת מן הסטיה מדרך החיים שלנו. עלינו לדאוג לעצמנו. שנהיה מאושרים. אין זה תלוי או קשור באושר או בסבל של אדם אחר, ולכן צריך לזכור את זה. הייתי ממליץ לך לא לעבוד באותו יום. זה סבל עבורך שהוא יותר גרוע מהנקמה המתוכננת. מומלץ לשבת בבית עם חברה טובה או חבר טוב, ולעשות משהו נחמד באמת - בשביל עצמך. בהצלחה, בכל מקרה- ואני מאד סקרן לדעת מה החלטת, ואיך עבר "היום הנורא".

Liroy26

New member
רדי מהרעיון

אין ספק שהרעיון על הנקמה המתוקה כפי שרואים בסרטים נשמע תמיד טוב ומתאים. בפועל - לא. אז תנקמי בו. יופי. יצאת גבר. ו... למה במקום זה לא לנסות לתעל את האנרגיות שאת משקיעה בו לכיוונים כמו לעבור האלה? לתת לפצע להגליד? למצוא אהבה חדשה? להתקדם הלאה בחיים? למה את מתעקשת כל הזמן לחזור אחורה?

מיס קיי

New member
זה לא משנה...

אולי זו טעות....אבל זו טעות שלי..ואם אני אצטרך לשלם אז שיהיה. מבחינתי זה הדבר הנכון לעשות... ולראות אותו מתחתן לא יעשה לי רע.....חוץ מאכזבה אני לא מרגישה כלום. להתנקם בו זו המטרה שלי. וכמובן זה מה שאעשה!!

מיס קיי

New member
הינה תגובתי לכולכם.

כפי שאתם רואים...וקראתם....כל קשר שהיה לי עד היום נכשל. אז החלטתי שהפעם אני עושה משו בנידון... ויתרתי על הרעיון להרוס לו את החתונה....בעיקר כי היום הוא קיבל ממני סטירה ליד כולם...כשללא שום חוצפה בא לבקר אצלי בשכונה. עזבתי אותו. החלטתי שאני חייבת לתת מעצמי בקשר הקיים שלי להיום...עם בחור אחר.,..בחור טוב...כשאני הרעה ההורסת. אז הינה אני כתבתי לו מכתב פרידה...והתחלה של משהו אחר.. אני מתחילה היום את חיי כמישהיא שויתרה על כל חשק לקיים קשר עם בחור בשנתיים הקרובות.....אני צריכה אויר!~! לאלי... אני כל כך לא רוצה לפגוע בך... אבל זה חייב להסתיים. הקשר הזה לא מוביל לשום מקום בריא אני לא יודעת למה..אבל אני מרגישה פגועה ומאוכזבת.. והאמת שכך אני מרגישה בכל קשר שאי פעם היה לי. חשבתי שאתה שונה..מיוחד...מסתבר שלא, אל תפגע זו לא הכוונה. רציתי...באמת שרציתי..וניסיתי...אבל אני לא יכולה יותר נמאס לי וכל כך כואב לי. אני לא מסוגלת לבטוח בך..ולא מפסיקה לחשוב עלייך. חיפשתי מה לא בסדר אצלי ומצאתי כל כך הרבה שאני מעדיפה להתרחק ולהתנתק. אני לא רוצה להאשים אותך כמו שהאשמתי את השאר, אתה אולי שונה מהם...אבל לא מספיק שונה כדי להיות איתי ושלי. אתה לא. אני לא יודעת מה לעזאזל אני רוצה ומה אני מרגישה.. אבל אני כן יודעת שזה חזק..ואני לא רוצה שזה ישתלט עליי, אני מפחדת לאבד את השליטה על הרגשות שלי, אני לא רוצה לפתוח את הלב ולהתאהב.. נפלתי כל כך הרבה פעמים שאני להיום מעדיפה להישאר בתחתית.. כי אם אני אפול שוב פעם אני אמות. אני לא רוצה להתרגל לכאב הזה, אני כל כך לא רוצה . המילים שלך בעיניי הם חסרות משקל...אבל הלב שלי טוען אחרת ראשי מודע לעובדה שזה שקר, ואני לא מבינה איך?! ולמה?! פגעתי בי יותר מפעם אחת...כשהראשונה מהפ זרקה אותי לקרשים, ומאז אני לא סומכת עלייך...אני פשוט לי יכולה... אני עוצמת את העיניים ואני רואה אותך איתה. ויתרת עליי ועכשיו אני מוותרת על כולם. אתה לא מתקשר יותר וזה מאכזב אותי כל כך.. זה רק מראה על חוסר האיכפתיות שלך וזה הורג אותי. כי אני כל כך ניסיתי....ויותר מדיי ממך ציפיתי וזו הטעות הכי גדולה שלי. הקשר הזה היה ביזבוז אני כמעט בטוחה... ובתוך תוכי אני כל כך מחכה לך...וזה אסור ולא הוגן. הדבר היחיד שהקשר הזה עשה זה ניפח לי את חשבון הפלאפון לשחקים. אני מאוכזבת אני מוותרת. אני מבקשת שלא תפגע, ואם זה ייקל עלייך אתה יכול להאשים אותי...לירוק לי בפנים שוב פעם. אף אחד לא מנע ממך לעשות את זה בעבר אתה תעשה את זה גם בעתיד. אבל אני הולכת ולעולם אלייך לא חוזרת. mis k.... 2003

מיס קיי

New member
ולסיכום!

אני מצטערת אם פגעתי במישהו מכם...זו לא היתה כוונתי. אני לא מושלמת ולא רוצה להיות כזאת...אני מודעת למי שאני היום... וכן לפעמים גם אני קבלת בחילה כשאני מסתכלת במראה ורואה עיניים אדומות. אז סליחה וכל טוב לכולם.

S h a m i

New member
מיס קיי...

לא פגעת בנו, פשוט נדהמנו מהניתוב השגוי של הכעס והרגש שלך לערוצים כל כך שליליים. מאחל לך התרוממות רוח.

S h a m i

New member
איזה מכתב...

אם הרשית לעצמך לשים אותו פה, תרשי לי להגיב. אמרת שהוא כל כך שפל וכל כך נבזה והנה פה את מורידה את כבודך העצמי לאפס ורומסת את עצמך למולו. למה את שמה עצמך לקורבן? למה את שמה עצמך למסכנה? חיפשתי מה לא בסדר אצלי ומצאתי כל כך הרבה שאני מעדיפה להתרחק ולהתנתק - זה הוא שלא בסדר - לא את. הוא היה איתך במתוך בגידה בארוסתו. אני לא רוצה להאשים אותך כמו שהאשמתי את השאר, אתה אולי שונה מהם - למה לא להאשים אותו? הוא אשם. גם בך יש האשמה על הבחירה הזו שהתבררה כשגויה, אבל הוא לא טלית של תכלת. אני מבקשת שלא תפגע, ואם זה ייקל עלייך אתה יכול להאשים אותי...לירוק לי בפנים שוב פעם. אף אחד לא מנע ממך לעשות את זה בעבר אתה תעשה את זה גם בעתיד - תגידי - את בן אדם או מישהי שמרשה לעצמה להתנהג כאישה מוכה? תעמדי על זכותך לקבל מה שמגיע לך! למה שהוא ירק לך בפנים. תעמדי, סובבי את הגב ושפוט תתחילי ללכת. אל תחכי להשפלה! הדברים נכתבו מתוך אמפטיה ורוצון לראות אותך צומחת וגדלה, לא נובלת ונופלת. שמי.

למעלה