אני חיב שיר!

dht160

New member
אני חיב שיר!

ניסיתי למצוא ואתו ברשימת השירים של הסדרה ולא מצאתי. זה היה באיזה פרק שנגמר שס'ת יושב עם מריסה על איזה ספסל במטריה. תעזרו לי פליז! רז

The Editor

New member
אוקיי

זה היה פרק 203 Rachel Yamagata - Worn Me Down אני מקווה שכתבתי ת'שם שלה נכון

Angelus

New member
שיר מעולה

נצרב ישירות

The Editor

New member
נצל''ש ../images/Emo58.gif312 מה נסגר איתה???

משהו ממש לא הגיוני, קייטלין לפי הפרומו ל312 נראית ככה בת 16 (אולי אפילו יותר אבל לא יעשו אותה יותר מ16) קיצ' זה ממש מפגר כי בעונה הראשונה סת' אמר שהיא בכיתה ה' שזה אומר שהיא בת 11 שנתיים אחרי היא חוזרת בת 16??? מה ההיגיון בזה?

../images/Emo58.gif312

כמו שכתבתי לאביעד (בשירשור אחר) קייטלין קופר, חוזרת בת 14 היה תכנון בהתחלה להחזיר אותה כבת 16, אבל כנראה שירדו מזה. גם השחקנית שמשחקת את קייטלין, למרות שהיא נראית ממש מבוגרת, היא רק בת 14 !!

The Editor

New member
מה?????../images/Emo58.gif

זה הזוי לגמרי!!! כבר היה עדיף שיגידו שהיא בת 13 זאת אומרת באמת זה מפגר כי היא מתחילה עם בן 17 ומביאה לסת' מריחואנה אז מה לעזאזל? בת 14 והיא גם ממש ממש לא נראית ככה אבל שיהיה!!!!

../images/Emo58.gifעונה 3- פרקים מתקדמים

חחחח אוקיי, מצחיק אותי שקודם לא היית מרוצה שהיא לא בת 14 ועכשיו אתה לא מרוצה שהיא כן בת 14 ?!?!? כנראה שיש אנשים שאי אפשר לרצות אותם... נכון, היא מתחילה עם ג'וני ומביאה לסת' מריחואנה, אבל היא אמורה להיות ה-"bad girl" וגיל 14 זה תחילת גיל העשרה, שבו הרבה נערות (וגם נערים) מתחילים להתמרד, יש כאלה שזה מתחיל אצלם בגיל 16 ויש כאלה שקצת יותר מוקדם, בהתחשב בעובדה שקייטלין היתה בפנימיה משהו כמו שנתיים או שלוש שנים, ואף אחד לא ממש שם עליה, אני לא מתפלאה שזה התחיל אצלה מוקדם. נכון- היא לא נראית בת 14, אבל היא כן !! אפילו השחקנית שמשחקת אותה, היא בת 14 הנה לינק לדף של השחקנית שמשחקת את קייטלין ב-IMBD : http://www.imdb.com/name/nm1473267/

shiri li

New member
אז טכנית היא.. ../images/Emo58.gifלהמשך עונה 3

היא מתחילה עם ג'וני, נכון? אז טכנית היא מתחילה עם מישו שגדול ממנה לא ב-3 שנים, אלא ב-11 שנה... אבל גם על זה אני לא כזה בשוק.

אכן ../images/Emo58.gif

גם אני לא בשוק מזה בכלל !! - את יודעת שג'וש קצת סוטה בעניינים האלו
, בעונה הראשונה מישה ובן התנשקו והוא היה בן 24 והיא בת 17 למרות שיש הבדל תהומי בין בת 14 לבת 17... למרות שאלו רק 3 שנים...

תמיר1991

New member
יש הבדל עצום,

למעשה - בת 17 יכולה להתנשק עם אחד בכל גיל, וזה יהיה מוזר אבל לא סוטה במיוחד, אבל בת 14 - אם הוא בן יותר מ- 16, זה מתחיל להגעיל. תמיר.

Aviad1987

New member
אתה חי בסרט (סוג של ../images/Emo58.gif)

בני 14 בחיים לא נוגעים בסמים או מתחילים עם אנשים שגדולים מהם ב3 שנים. הלוואי והעולם היה כזה מתוקן.

The Editor

New member
חחחחח

לא לא אני עוד דקה בן 15 פשוט כאילו לא יודע זה בכל זאת יהיה לי מוזר באוסי בארץ אני יודע שזה ככה יש לי בת בשכבה שיוצאת עם חייל

תמיר1991

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

WTF?! אבל אם אני בן 15 תיכף, איך היא בת 14, אם היא נראית הרבה יותר גדולה ממני - וזה לא שאני נראה קטן...
תמוה. תמיר.

למעלה