אני חיב עזרה!!!!

ziv 20

New member
אני חיב עזרה!!!!

אני תלמיד כתה י´ ואני תקוע בעבודה בהיסטוריה בנושא של איגרת יונתן לספרטה אני תקוע בשאלה "כיצד ניסה יונתן לשכנע את ספרטה לכרות ברית עמו" ? זה דחוף לי בבקשה תענו!!!!

shapira meir

New member
זה הדור הגדל על תורת למידה

שקובעת שאסור לתקן לתלמיד את שגיאותיו, עליו ללמוד לבד מה לא בסדר. שיטה מטופשת שגם אם מערכת החינוך יודעת שזה איננו תקין, לא עושים דבר בנדון. אני נתקל בזאת יותר מידי, כאשר הכותבים לרוב אינם מודעים בכלל שאינם יודעים לכתוב עברית כהלכתה. מילא טעויות הקלדה בגלל אותיות סמוכות במקלדת, אבל אנשים כותבים לא נכון ולא יודעים שהם טועים, ואם תעיר להם, לרוב תזכה בקיטונות של זעם בגין "חוצפתך". אז, מי שירצה יוכל "להלשין" עלי, אני נוהג באורח קבע לתקן את שגיאות נכדיי , גם אם הם טוענים שהמורה אומרת שאסור לתקן (מבינים מה הם הבינו? שאסור לתקן) , ושאם יש למורה בעיות, שתפנה אלי. מגדלים דורות שלא יודעים לכתוב, לא מכירים את הארץ, מפנקים אותם מעל ומעבר, ומה מקבלים? דור רופס. חוץ מחריגים כמובן.

hastings

New member
אז קבל את ההערה הזו בהבנה

"מדי" כותבים בלי יו"ד, גם בכתיב חסר.

shapira meir

New member
ובכן

ראשית , תודה על הכתבה שנית, באורח פלא אני קורא עיתונים כל יום... שלישית, תאריך הכתבה לפי המאמינים באמונות תפלות, הגרוע מכל= יום שישי 13 בחודש , אולי לא לשוא...

יום השישי

ה-13 היא אמונה נוצרית היות ומפדק מסדר הטמפלרים נתפס והוצא להורג ביום שישי ה-13 אבל הוא ניבא שהאפיפיור והמלך ימותו באותה שנה .... והם מתו ולכן יום השישי ה-13 יצא לשמצה......ועל לא דבר ידידי

masorti

New member
מצאתי בשבילך כמה לינקים..

שלמיטב הבנתי את הכתוב אכן מזכירים גם את הנושא הזה.

למעלה