אני חיב עזרה

• פותח הנושא pniz
  • פורסם בתאריך

orioriori

New member
כבר הורדת?

ולשלמה-אני מבין ותומך במה שאמרת. פשוט אני לא חושב שהפורום הוא מקום כדי להעלות אתרים לא חוקיים (במיוחד שמדובר באתר חוקי לחלוטין) לשם כך שלחתי לו כתובת, אבל במסר.

pniz

New member
לחץ פה !!!

חחח נגיד שקנתי כדי שתיהיה שמייח ( kazaa ) חחח אתה יכול להסביר לי <? הכיצד ?

noa_f

New member
בשביל זה יש תוכנות ביתיות!

פוטושופ אלמנטס עולה 100 דולר, ולרוב מגיעה עם מצלמות דיגיטליות או סורקים. היא מאפשרת הרבה מאוד תכונות מתוך פוטושופ וגם כמה שאין בתוכנה המקצועית. אף אחד באדובי לא חושב שכל הדיוט שקנה מצלמה דיגיטלית צריך להתעסק עם התוכנה הכי מקצועית וגם לא לשלם תג מחיר של מקצוען.

pniz

New member
מישהו ? כנסו

מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה בלי לקנות תוכנה של 500 שקל ?

yossi_maoz

New member
בגלל שלעסק יש מה לפחד מהBSA

ל-BSA קשה להגיע למשתמש "הביתי". אבל לענייננו, אם נחדד את השאלה, כמה כן היית מוכן לשלם עבור תוכנה שתאפשר לך "להשתעשע" בתמונות שאתה מצלם בהנחה שאתה כדבריך "יותר צדיק יותר מהאפיפיור" ?

הכיסא

New member
נו באמת...

כשהדודה מחדרה שמצלמת פעם בשבועיים את נכדיה "תעתיק" יצירה מקורית שלכם שהושקעו בפיתוחה זמן וכסף, תשנו את צורת הדיבור. ולא, כל תירוץ של "החברות הגדולות כבר יעשו את המיליונים שלהן" לא מתקבל, ובסופו של דבר נגיע למצב שבו כדי לרכוש תוכנה מקורית שעלתה מאות דולרים, ניאלץ לשלם אלפי דולרים. למזלנו, כיום למרבית התוכנות יש גירסת ME אותה ניתן רק לרכוש ולא לגנוב. אם אתם לא מתכוונים להשקיע בתוכנה מתקדמת, לפחות אל תגנבו אותה - יש תחליפים זולים בהרבה. הדודה מחדרה יכלה גם לגנוב טלוויזיית פלאסמה משום שהיא לא למטרות עסקיות אלא אישיות/בידוריות גרידא. באותה מידה תוכלו לגנוב משחקי מחשב מכיוון שגם הם לא למטרות עסקיות. כדי "להשתעשע" עם התמונות שצילמתם, תוכלו להשתמש בתחליפים זולים או חינמיים, ואולי פשוט בקשו ממכר בעל תוכנה מקורית שיבצע את העבודה. אף אחד אינו מיליארדר, אך זו אינה סיבה לקחת עוד ועוד מכל הבא ליד. ותאמינו או לא, מיקרוסופט מעדיפה שאת התוכנה שלה תרכשו, גם אם ניתן להשתמש ברשיון העסקי בבית בנוסף.

PenguiNet

New member
וואי אחי אתה תותח

באמת מגניב כל הקטע של הגראפיקה וזה אבל ככה שיצא ממש שחושבים שזה תמונה אחת באמת יפה... מדהים האמת

עידו10·

New member
הנה הנסיון שלי... לדעתי יותר הגיוני

היה להוסיף לה גם איזשהו גוון אדמדם כדי שהתמונה תשתלב יותר טוב ברקע..

עידו10·

New member
איכסה... אני נסחפתי עם האדום...

טוב, אחרי יומיים שלא ישנתי תסלחו לי :) זה צריך לצאת קצת יותר טוב... עדיין ממש עבודה חפיפניקית של 2 דקות פלוס מינוס :)

uri_a

New member
לשמחתי לא השקעתי יותר בתמונה

אם ראית מה נעשה איתה בסוף...
הסברתי לאהבל המצחין מה אפשר לעשות, ופשוט הדגמתי ב-2 דקות עבודה... מצידי שהתמונה תראה כמו לשלשת של בז גוסס... ושבעל התמונה יחנק איתה!

למעלה