אני חזרתי!!!

אני חזרתי!!!

אז ככה שלום לכולם.. איך עבר עליי השבוע? קר, גשם, מבול, סופות, מעיל, מטווח, יורים= לא כיף!!!! אני שונאת חורף! אני שונאת חורף בצבא! בא לי שהקיץ יבוא כבר! חוצמיזה, היה אצלינו בבסיס ביקור של כל מיני אנשים חשובים כי איכשהו הבסיס שלי הגיע לגמר של "בסיסי ההדרכה הטוב בצה"ל" (הזוכרה מקבל מלא כסף מ'פרס הרמטכ"ל')..כנראה שהחיילים בבסיס לא ידעו את זה או שהם מספיק סתומים בשביל לא להבין שהם צריכים לסתום ולא להגיד "אין נייר טואלט, אין וילונות, האוכל חרא..". בכל מקרה, חבל- נראטה לי לא זכינו משום מה.. זהו בערך, התגעגעתי אני רוצה להיות בפוך עם מישו אבל לא!!! החיים לא הוגנים.. בברכת "ואז נהיה חורף שהביא איתו חולשה למכשירי חשמל..." רותם

אחות -

שמחה שחזרת...כרגיל עם סיפורים מעניינים מהבסיס. ד"א-בסיס בערבית אומרים קאעידה- כמו אירגון אלקאעידה? אז זהו. ונכון אדיר מילר אומר-אל'גאזירה? אז גאזירה זה אי. בכל אופן- עם המישהו בפוך אני כבר אדבר איתך כי אני יודעת במי מדובר. ו.....אני אוהבת אותך (אני חוזרת אלייך לאי סי קיו....חחח...)

"פינת הלשון עם רותם"..

תקשיבו שנייה- כל הדרך הבייתה אני יושבת ברכבת וחושבת מה זה לעזאזל "גושפנגה"..ומי הפולני שהמציא את זה.. נשבעת לכם שזה מציק לי מי שיודע שיגיד לי תודה

oooooOFIR

New member
רותם מה קורה????

צבא צבא צבא... עוד מעט אצלי... המילה הזאת (לא בטוח איך מאייתים), זה מתן לגיטימציה.

SimsY

New member
אגב חזרות

אנשים - שאף אחד אפילו לא יחשוב להכתיר פה איזהשהו סימס אחר לפורום זה שאני לא כאן - זה לא אומר שאני לא קיים. אני פשוט מוצף בעבודה - אני ממש שוקע אני חוזר כל ערב מאוחר. (טוב לפחות סוף סוף חשבון הבנק שלי התחיל להתרומם לכיוון הפלוס ה4 ספרתי במקום להיות תקוע רוב הזמן על זוטות. ) וגם מי שבאייסיקיו שלי רואה אותי 24 שעות ביממה NA שיבין למה.

אני יודעת..../images/Emo9.gif

גאה בעמצמי כל כך..פעם ראשונה משתלם שיש לך אבא משועמם שמנסה חהסביר לך על כל דבר קיים..
אז ככה,זה אישור והמציאו את זה במלחמת העולם..זה היה ססימא של היהודים איפשהו או משהו כזה..או שבעצם המציאו את זה בכיבוש על הארץ?.. מממ..אחר מהשניים

lollapalooza

New member
זה לא

זה נראה לי בהקשר לגושפנקה הזאת... תלמדו לשרשר... יניב ברוך השב

SimsY

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני אשתדל לשמור על נוכחות ! כי עברי יקר לי, המלאך שלי, הגיבור שלי וגם את הפורום אני אוהב, אבל לפעמים פשוט לא יוצא לי.

למעלה