אני חושש שזה קרה..

o O Y O o

New member
אני חושש שזה קרה..

מה שכל הומו חושש ממנו.. "הצרה" של כל הומו והומו. הדבר שכל הומו חושש ממנו.. הדבר שיעיר אותכם באמצע הלילה רטובים מזיעה.. הדבר שיכול לדרום לכם חשק עז לבוסטון סושי, או אולי לשרימפס טמפורה רול
אני חושש שהתאהבתי ב.. ב.. סטרייט.. טוב, לא התאהבתי.. אלא, סתם שמתי עין עליו (חי חי.. כזה גיל 14
לשים עין
) כאילו, הוא עובד איתי, והוא חמוד נורא.. ואני סטרייט. וזהו.

פשוט אי אפשר איתם....

קרה גם לי לצערי הרב - התאהבתי במי שהיה השותף שלי במעונות במשך שנה... אבל זה היה מזמן והתגברתי

גלעד יא

New member
זה לא כזה נורא

הוא עדיין בן אדם, לא עז. אולי הוא לא יחזיר לך אהבה בדרך שלך, אבל זה עדיין לא סוף העולם. אולי תרוויח אותו בתור ידיד

o O Y O o

New member
לא..

לא חשבתי שהוא יחזיר לי אהבה.. גם אם הוא היה גיי אני לא חושב שהוא היה מחזיר לי אהבה.. הקטע הוא.. לא יודע להסביר את זה.. כאילו, זה מעצבן כזה.. הוא לא בר השגה, וזה מעצבן.. שוב, אני לא מצליח להסביר את זה..

מכיר את ההרגשה....

היה לי קראש קטן על סטרייט, באמת כוסון... שלא באשמתנו היינו קרובים במשך מספר ימים, ולאחר מכן שמרנו על קשר מספר שבועות. לאט לאט הקשר דעך, אבל הרגשתי את תחושת ההחמצה הזו, את הרצון הזה להיות יותר קרוב אליו, להכיר אותו יותר ואולי... מי יודע, הוא בכלל הומו? אבל כבר מזמן התגברתי עליו, יש לו חברה (היה לי ברור שהוא לא הומו, זה סתם היה שכנוע עצמי) כבר הרבה מאוד זמן... וזהו, לומדים לעבור הלאה!

Thunder God of

New member
הייתי כותב משהו בקשר לזה

שאהבה זה דבר נפלא, ועדיף לאהוב ולאבד מאשר לא לאהוב לעולם, אבל אז יתנפל עלי כל מי שאי פעם התאהב בסטרייט ותיבת המסרים שלי תתמלא בהודעות נאצה ואיומים על חיי. אז אני לא אגיד כלום.

רותם ™

New member
למה ישר אתה חושב על אלימות??

תסתכל על MIB (הראשון) יש שם קטע מצויין על זה.

רותם ™

New member
ריענון קל

הסצינה:וויל סמית' תופס את טומי לי ג'ונס מסתכל על איזשהי אישה.וויל קולט שהוא מאוהב בה ואומר :"אתה יודע מה אומרים , עדיף לאהוב ולאבד מאשר לא לאהוב לעולם" וטומי עונה לא "תנסה את זה פעם" תצפה שוב בסרט תיזכר זה כל כך נכון

למעלה