אני חושש שזה מוזר.

jane34

New member
דניאל-קל לך לדבר אם הייתי נראית

כמוך גם הייתי שמחה לתת טיפים מה לעשות אני מהעבר השני דהיינו של מקבלות הטיפים - ועל זה נאמר משאלללה איזה תחת ולא גם לי אין בעיה עם התחת שלי....

פברואר68

New member
ואני תמיד השתמשתי בסוודר להסתיר חזה

גדול....ככה פשוט קושרת על הכתפיים וכשהתחלתי לקבל כל כך הרבה מחמאות הורדתי למותניים......אז לאן להוריד אותו עכשיו? אני ממש מוטרדת מהשירשור הזה.........

Rinattt

New member
לא מצליחה להבין אותך...

כשאתה מציג את עצמך זה הולך ככה: "שלום שמי... ואני גרוש" ? מה זאת אומרת אנשים מציגים עצמם לפי תכונותיהם??? שישלחו קורות חיים יהיה יותר קל... תציג את עצמך בשמך קודם... בהמשך השיחה זרום איתה... אל תחשוב יותר מידי מה איך למה וכמה... שום דבר לא רע אלא אם כן אתה מרגיש עם זה רע!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"סוודר קשור על המתניים לא מסתיר תחת גדול" ??????????????. נקרעת מצחוק עכשיו
אין לי סוודר

Kטלנית

New member
אוף סופי

גם לי
אז מה נעשה??????????????? עד פהה... נקרעת ממכם איזה תגובות

התכוונתי.......

כאשר אנשים אחרים מציגים אותי (כמובן מאחורי הגב) אחת "התכונות" הראשונות שהם נוטים להבליט היא העניין שביקרתי ברחוב כורש מספר... אני לא זוכר (שם מתגרשים אצלנו). למשל אם מישהיא שואלת עלי בבית קפה למשל יש תמיד נשמה טובה שתרוץ לספר לה על אישתי לשעבר (שתחיה). יכול להיות...... לא בטוח..... אולי..... אולי אני לא ממש ברור אבל חשבתי שמי שחש כמוני מיד יבין גם ללא הסבר ממש ארוך... נו טוב טעיתי. אז מה נשמע היום ?

ומה רע בכך בשלן???

אולי הנשמות הטובות הללו, רוצות בסך הכל ליידע את בנות המין היפה שאתה בחור ש"אוהב לבשל" ופנוי להצעות? אולי כוונתן בסך הכל חיובית... וחשוב על כך.

talushika

New member
אהבתי את הסוודר...

אבל עם שאר הדברים לא מסכימה... אני חושבת שאנשים יתייחסו אלינו כמו שאנחנו נציג את עצמינו. אם אנשים מכירים אותך ויודעים שאתה חכם/טיפש/מעניין/אוהב לבשל, אז זה מה שיניע אותם. אולי אתה מזכיר כל היום את זה שאתה גרוש?? בכל אופן, מי שבאמת באמת חבר שלך ואוהב אותך, לא יזכיר את היותך גרוש בזמן שהוא מציג אותך...

talushika

New member
אהבתי את הטיפ...

אבל לא מסכימה עם שאר הדברים. החברה תופסת אותנו איך שאנחנו מציגים את עצמינו. אם החברים שלך מכירים אותך כ-חכם/מעניין/משורר/יודע לבשל- אז זה מה שיעניין אותם, ולא העובדה הזניחה שאתה גרוש. אני אומנם גרושה טריה אז אין לי מספיק ניסיון, אבל אני יכולה לומר לך שהמווון פעמים הציגו בפני אנשים שהם במקרה -בין השאר-גם גרושים, ולא זכור לי שאי פעם הציגו אותם קודם כגרושים וא"כ את שאר המעלות שלהם. אולי זה עלה בהמשך, אבל ממש לא באופן דרמטי וחשוב במיוחד. אולי בגלל שעניין הגירושין הוא בכ"ז איזשהי נקודת מפנה בחייך (כמו כולנו) אתה רגיש יותר לתגובות של הסביבה.

למעלה