אני חושש שזה מוזר.

אני חושש שזה מוזר.

הייתי מצפה שיציגו אדם (כאשר מציגים) לפי תכונותיו, רגיש, חכם, טיפש, מעניין, משורר, רופא... אבל מה שקורה בפועל הוא שגרושים זוכים להצגה כ - "גרושים" . דבר ראשון. זה מוזר ! "גרוש" הוא מצב ולא אישיות אז למה בוחרים להציג כך? מצד שני אני כותב בפורום שמייצג את המצב הזה ומתייחס אליו כאילו בגלל שכולם פה גרושים אז כולם בעלי תכונות דומות ולכן מתקבצים יחד. האם גם אני "מודה" שאני בעצם "גרוש" ??? גרוש זה רע ? הטיפ היומי שלי : סוודר קשור על המתניים לא מסתיר תחת גדול!

בדד1

New member
אני אתיחס לטיפ

סוודר קשור על המתניים כמו מוחמד שבא למחסום באמצע אוגוסט עם לבוש במעיל

גם בגדים שחורים נותנים את האזעקה

הזו במחסום שחור מרזה עאלק חחח יותר נכון שחור צועק "זהירות הנה מחבוא" וכמו שאמרת עדיף לא להחביא אלא לעטוף יפה כי גם לזה יש ביקוש

Rinattt

New member
יאללה אתה מעלה לי את הפיוזים!!!

אני מתה על שחור תיזהר ממני!!! ואני לא מחביאה כלום!!! ומהיכן שאני גרה עד לחדרה זה בדיוק 5 דק', ראיתי מה כתבת
אבל הלכתי בכלל לעבוד...

ג ל י ן

New member
עכשיו שראיתי את ההודעה שלך

נרגעתי. למרות שלא מכירה זוכרת שאת מחדרה דאגתי.

פיקסון

New member
אז מה לא ללבוש שחור ???

אני אוהב ללבוש שחור ושחור מדגיש נוכחות ומה כבר יש לי להחביא (צודק בעצם את הכרס שיש לי )

d a n i e l s 5

New member
סוודר קשור....

לא רק שמסתיר תחת גדול מאחור.....הקשירה שלו מלפנים גם מסתירה בטן נפוחה... יענו דו שימושי . הטיפ היומי שלי אליך.... כשאתה מציג את עצמך בפני אנשים...תגיד "נעים מאוד שמי כך וכך...." וזהו !

Rinattt

New member
טעות דניאל...

סוודר קשור על המותניים מבליט יותר... לא מספיק הנפח של התחת גם הנפח של הסוודר??? מה שיסתיר תחת גדול זה... דיאטה!!! < ולא אין לי בעיה עם הנפח שלי...
>

d a n i e l s 5

New member
טעות רינתתתת

סוודר שקשור מתחת לקו המותניים (קרי אמצע הבטן) ממכסה גם את התחת , והשרוולים הקשורים מלפנים מכסים את הבטן..... (לא בכדי הומצאה אופנת "עזה" חצאיות על המכנסיים"). תאמיני לי אם יש משהו שאני מבינה בו זה הנושא הזה (שהרי בכל מה שקשור ב"ג"ג/ זוגיות/ ילדים וכאלה אין לי שום הבנה). במפגש הבא...מבטיחה ללמד את כל רזי וסודות "הקשירות".

Rinattt

New member
לא בא לי להסתיר את שלי...

אבל אשמח להדגמה בתקווה שלא אצטרך להשתמש בה בעתיד...
במיוחד בעינייני קשירות...

למעלה