אני חושב.

yoelel

New member
אני חושב.

אני חושב שגקר צריכה להוציא סידרה חדשה אחרי שזאת תיגמר. היא תהיה בנויה על אותו עיקרון,כאילו הוגוורסט וזה..אבל מנקודת מבטו של מאלפוי. איך זה לחיות בבית אפל,שאביך הוא אוכל מוות,להפוך להיות אוכל מוות וכל זה.. זה יהיה מגניב אתם לא חושבים?

A Radcliffe

New member
לא נראה לי שזה יקרה...../images/Emo129.gif

אבל זה ממש ממש ממש מאגניב...=]
וויזלי:)

The Walrus

New member
לאאאאאא

די למסחר את היצירה. אם היא תעשה את זה, זה יהיה מסחור נטו. גם אותי זה מעניין, אבל בכל זאת... הספר השביעי, וזהו.

mjlk

New member
בשביל זה...

יש פאנפיקים... רולינג לא תעשה דבר כזה.. ואם כן.. זה יהיה ממש נורא >< שוב כל הסיפורים מהתחלה וזה >< שתוציא סדרה אחרת לגמרי!! משהו טווווב

black robe

New member
זה יהיה מאוד מעניין וכיפי אבל ../images/Emo63.gif

יש לי תחושה שהיא לא הולכת לעשות את זה

כןןןןןןןןןן הלוואעי אני מתה על מאלפ

וי.. אבל זה כמו שהספר השביעי יהיה הפי אנד.. היא יותר מידי.. {**איך להגיד בלי שיקטלו אותי**}

meital f

New member
לפי דעתי

שתכתוב דברים בסגנון אבל טיפל'ה מפחידים יותר

eyalabodram

New member
אני חושב

שזה יותר אורסון סקוט קארד מגיי קיי רולינג (המשחק של אנדר / הצל של אנדר) לי הרעיון נשמע רע

rds15

New member
אבל מאלפוי לא מעניין.

לפחות הוא לא היה מעניין בחמשת הספרים הראשונים. רק בספר השישי רולינג נזכרה לתת לו קצת יותר עומק.

City Of Angel

New member
תאמת?? לא

לא נשמע מעניין בכלל. יהיה סתם עוד התמסחרות מיותרת של הסדרה

לדעתי

אפילו שאני רוצה שהסדרה תהיה 1000 ספרים, אני חושבת שאחרי 7 ספרים הסדרה כבר תהפוך ליותר מידי. עדיף לפרוש בשיא(זה כלל של הימורים או משהו, אמרתי את זה לאבא והוא לא הקשיב לי, הוא הפסיד 150 דולר...)

דווקא לא התלהבתי...

אם יציגו הכל מנק' מבטו של דראקו זה יהרוס את ה"מוניטין" שלו. דראקו מצטייר לפעמים כילד חסר רגשות וחסר פחדים, ואם יציגו אותו כמישהו אנושי זה קצת יהרוס ת'רעיון. ואם כבר, התאכזבתי גם קצת מסיסי שהתחילה לבכות בפרק השני... כלומר, אוכלי מוות אמורים להיות אפלים קשוחים וחסרי רגשות, לא? :$

A Radcliffe

New member
לא.../images/Emo129.gif

הם לא חייבים להיות חסרי רגשות. צריך לזכור שגם איימו על דראקו, והוא גם בסך הכל נער בן 16, ככה שזה לא מפתיע שהוא בכה. לפחות אותי לא..... וויזלי:)

זה מה שלא אהבתי בספר ה6...

עשו מדראקו מעין וואנאבי אוכל מוות כזה שמתבכיין ולא מסוגל להרוג מישהו :/ נכון, דברים כמו רצח זה לא משהו קליל, אבל ברגע שהשוו אותו לאוכלי המוות אבל הוא לא מילא את תפקידו - הוא די יצא אידיוט...

mjlk

New member
:-O

לפי דעתי אתם לא מבינים, דראקו הוא ילד והוא בן-אדם. הוא חונך להיות מתנשא, ומלגל, ושחצן, וגזען, אבל לא להיות רוצח ולהוית אוכל מוות! זה שאבא שלו אוכל מוות לא אומר שהוא יכול לעשות את אותם הדברים. - וזה קשה לו, והוא בכלל לא הבין לאן הוא נכנס! הוא התלהב כל כך להיות אוכל מוות ולהציל את גאוותו של אביו עד שהוא פשוט נכנס לקטע בלי לחשוב שמתישהו הוא פשוט יצטרך להסתכל למישהו בעיניים ולהרוג אותו! לא פלא שהוא בכה! אבל את דיוני דראקו תשמרו למשפט שיערך ביום ראשון

mjlk

New member
כן, אבל סיסי לא אוכלת מוות...

היא בסכ"ה נשואה לאוכל מוות..
מעולם לא מוזכר שהיא כזאת.. ואני גם לא מאמינה שהיא כזאת...

למעלה