אני חושב

אני חושב

אם מישהי נחמדה בעיני ואני אוהב אותה ונהנה אתה, אשתדל לשמור אתה קשר טוב ומעמיק, לפחות ידידות, ולא אקלקלו בגלל משיכה גופנית.

משמע אני קיים...

תשמע, קשה לי להאמין שזה באמת אפשרי. אם אתה חושב שאתה מסוגל, ויצר לא יטריף לך את השכל, ולא תשתגע כשיהיה לה מישהו ותוכל לחיות עם זה בשלום, אז לך על זה. מנסיון, זה פשוט לא עובד, למרות שהיו יוצאים מן הכלל. שיהיה בהצלחה

זה תלוי כנראה

כמה אהבה יש לאדם. אני חויתי את האהבה הכי חזקה של חיי, שבודאי תשאר לי כל החיים ולא תתממש, והייתי שמח להיות אתה גם בקשר של דבור בלבד לו רצתה, כי אהבתי אליה הרבה יותר חזקה ממשיכתי אליה. בסופו של דבר, אני מאמין שנפש יותר חזקה וחשובה מגוף.

ס א ט י ן

New member
תגיד

אתה לא מרגיש לפעמים שקשר רומנטי צריך גם להיות מסעיר ומאוהב? אתה צודק שצריך לשמור על קשר מעמיק, אבל לא היית רוצה לחוות אהבה באמת, לחוות את כל החבילה?

כן

אבל אהבה נפשית חשובה יותר מאהבה גופנית. לא הייתי רוצה להשאר בקשר שיש בו רק אהבה חומרית ולא אהבה רוחנית ונפשית.

ס א ט י ן

New member
ברור

אבל למה לך להתפשר על חצי אהבה? אין דבר כזה אהבה חומרית...יש התאהבות חומרית. אהבה היא תמיד רוחנית ונפשית. יש משהו מאד אצילי בזה שאתה מעדיף לעולם להשאר ידיד נפש שלה ולוותר על התשוקה... אבל בתכלס- למה אתה לא חושב שזה מגיע לך? למה אתה צריך להתפשר? כמו בשיר: "אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה אז למה שתקחי רק משהו ממני אני בך אשאר ולא אוותר קחי כבר את כולי" בטח קצת התבלבלתי במילים, בכל זאת, אני לא שומעת הרבה את הראל סקעת, אבל דווקא השורות האלה מהשיר שהתפרסם נגעו לי מאד:)

כי

אני מעדיף להיות בידידות עם מישהי שמוכנה לזה, מאשר לא להיות אתה בקשר בכלל ולהפסידה לגמרי כשאני אוהב ורוצה אותה. וגם לא הייתי מפרק ידידות טובה אם נוצרה התאהבות.

למעלה