אני חושב ש....

אני חושב ש....

אם אני לא טועה הקורס הזהמקביל לרפואה {פרא- קדם מדיק- מלשון מדיקה - רפואה} ואם זה ככה אז את בטח צריכה לעשות פסיכו' וכל זה ואני מאמין שצריך לעשות מיונים לא כל פסיכי מקבלים לדבר כזה {תרתי משמע ותסלחי לי...}

yaeloosh248

New member
עשיתי אותו..

וואי איך אני יכולה לדעת את האמת עשיתי פסיכו' אבל איך אני יכולה לדעת אם הציון עובר כי אני יודעת שלרפואה רוצים ממש גבוה {700 ומעלהההההההה מטווווורףף!!!}}} הציון שלי הוא קצת פחות מ600 זה אומר משהו?? ואם התנדבתי 3 שנים זה לא משפר סיכויים פ פ-ל-י-ז עזרה....

הצעה

אם את ממש רוצה לדעתצ פרטים עלייך ועל מצבך {שלא נראה י כל כך מזהיר....} את יכולה לפנות לאתר של צה"עולים על מדים כמו שאמרתי {זו רק דעתי} לא מקבלים כל טמבל לתפקיד ואני כמעט בטוח שצריך לעשות מיונים שם בטוח תקבלי מענה...

yaeloosh248

New member
לא מקובל....

סליחה מכבודך אדון יניב אבל אני חושבת שנשמעת ממך טיפה זילזול אני ממש נפגעתי מה זאת אומרת שהעתיד שלי לא מזהיר ושאני טמבלית אני חושבת שזו חוצפה מצידך אני מבקשת שתתנצל אני לא חושבת שיש לך זכות לנבאותלי את העתיד ובטח שלא להשמיץ ולקרוא לי טמבלית...בגלל אנשים כמוך יש אפקט חממה בעולם......

דבריי יצאו מהקשרם....

עם כל הכבוד את סתם מבלפת ומסלפת את האמת, בקשר לעיתדך התבססתי על ציון הפיסי' שנתת ואני אומר דברים ראליים ומציאותיים {רפואה ורפואת שיניים דורשים ציונים גבוהים אז למה שלא קדם הפראמקיה, עלזה אני מתבסס הבנת!! ואני לא שום נביא...} וחוץ מיזה אני לא קראתי לך טמבלית באופן אישי, אני רק אמרתי שלא כל טמבל יקבלו לשם, בואי נעמיד את העובדות בשטח ונראה מה תהייה התוצאה המעשית, את מוזמנת ללכת לבקש מהצבא פראמקיקית ואם לא תתקבלי סימן שאת..... וחוץ מיזה בגלל אנשים כמוני יש אפקט חכמה בעולם ......

למעלה