אני חושב שיח"ד

Simbbam

New member
אני חושב שיח"ד

היא המפלגה הכי שפויה שקיימת כיום בישראל. במיוחד במציאות שבה אנו חיים- הפרות בוטות של הדמוקרטיה מצד המתנחלים היושבים בשטחיהם בהתרסה, בעוד טובי חיילנו נשלחים לשם להגן על חייהם למען יוכלו לשבת בשטחים שמדינת ישראל החליטה לפנות. במציאות שבה אנשים ונשים משתמשים באלימות מילולית ופיסית כדי לנסות ולמנוע את הקיום של השונה מהם, את האחר, כגון הדקירות והאירועים הבלתי ניתנים לקבלה המצעד הגאווה בי"ם לאחרונה. האם מדינת ישראל איבדה את שפיותה? השאלה הזאת מעוררת אצלי כמה מחשבות. ראשית, את מירב ה'באלגן' בארץ מבצע הימין והימין הקיצוני, שהוא, רובו ככולו, דתי- לאומי וחרדי-לאומי. אותם אנשים שתומכים בפורעי הסדר הללו, ומסתובבים עם סרטים כתומים בחוצות ארצנו, גם הגיעו למצעד הגאווה האחרון הי"ם כדי להפגין נגד הומואים, נגד זכויות אדם בסיסיות שאין להם וצריכות להיות להם, ונגד קיומה של צעידה שהיא הפגנה דמוקרטית, חוקית, לגיטימית וחשובה. האם קיים קשר בין אלה לאלה? מקננת בי הרגשה שכן. אותם האנשים שהחליטו לתמוך באלה שהחליטו לא להתייחס להחלטות הממשלה שלהם, כנראה מרגישים שהם מעל החוק, הם עליונים וכל מי שהוא שונה, הומו לדוגמה, הוא חסר זכויות כמו הקמת משפחה או אפילו צעדה ברחוב ללא בושה. מסתבר שיש לנו עוד דרך ארוכה ללכת, ובתור נער צעיר, אני נאלץ לחכות עוד שנה שנתיים עד שאוכל להצביע עבור יח"ד, ואולי אף להצטרף לפעילות. תודה.
מתן.

Simbbam

New member
יש לציין,

שהתכוונתי לעשות קישור ביןו הדתיים בקיצונים שמפרים את החוק בארץ, לבין הדתיים הקיצונים שהפגינו והסיתו נגד מצעד הגאווה. רובם דתיים. מעניין לא?

אנגרן

New member
מעניין, אדם שמשתייך למחנה הסובל

ממחלת נפש קשה הנקראת "פלסטינופיליות" קובע מי שפוי ומי לא. אגב, לא כדאי לך לפתוח את הפה בהתחשב במה שחבריך מהשמאל, ואולי גם אתה אישית(?), עושים לחיילים בהפגנות נגד הגדר (לאחרונה מת שם חייל ואחר איבד את עינו). ועוד משהו, החרדי שתקף בירושלים הוא אנטי ציוני מוצהר, הקרוב יותר למחנה שלך מאשר לציונות הדתית, ולפי מה שנראה מהתמונות ששודרו הוא כנראה היה מהעדה החרדית הקיצונית, כן האלה שבכו על קברו של ערפאת, ביחד עם שמאלנינו.

אשרת

New member
יש לך תעודת הסכמה לרפואה נפשית?

או שאתה החלטת שכל מי שלא מחזיק בדעותך סובל "פלסטינופיליות"?! עם גישה כזאת, אחרי זה אל תללוננו על כך שלא ממש מזדהים איתכם ולא מכבדים אותכם.

Simbbam

New member
הייתי שמח לתגובות קצת יותר ענייניות

הרגישו חופשיים

arvandor

New member
אמממ...תלוי מאיזו בחינה

מבחינה מדינית, ומבחינת מה שהזכרת- אני חושב שאתה צודק. יחד הם הכי מעשיים מהרבה מאוד בחינות. קצת קשה לי להזדהות עם הגישה של חד"ש בנוגע לסכסוך. אעפ"כ, צריך לזכור שבמצע מרצ עד לפני כמה שנים היה סעיף שמדבר על "ירושלים המאוחדת בירת ישראל לנצח נצחים"... הבעיה היא בעיקר במישור הדמוקרטי והחברתי- כלכלי. ליחד יש דיעות די ימניות בנושאים האלה, לא מספיק שמאלניות. חוץ מזה, שהמפלגה הזו נמצאת בקומה כבר הרבה זמן...

ליחד אין שום דבר ימני בנושאים

כלכליים. הבעיה היא שהח"כים של יחד לא חושבים שהנושאים הכלכליים הם מספיק 'סקסיים', בעוד שכל מה שנוגע לחלק המדיני מושך הרבה תשומת לב, החלק הכלכלי מדשדש בתקשורת במקומות נידחים. ועושה רושם שליו"ר יחד אין הרבה מה לומר בנושא...

למעלה