אני חושב שגילית משהו...

aviv e

New member
אני חושב שגילית משהו...

רוב הסיכוים שהחפץ הוא של רייבנקלו(החפץ של גריפינדור נמצא אצל דמבלדור ולא ידעו לנו שמישהו הוציא אותו מהמצפנת בעבר) עכשיו באיזה ספר(נראה לי) אמרו שהמצנפת חשבה לשים את הרמינו ברייבנקלו וכמו שהארי היה יכול להיות גם בסליתרין יכול להיות שהרמיוני יכלה להיות גם ברייבנקלו. ולמה נראה לי שההור' השישי קשור להרמיוני...? תגידי יכול להיות שהחפץ ה"מזויף" הוא בעצם אמיתי וכל זה זה איזה תרגיל או משהו... לא יודע אני שומע המון תאוריות ואני כבר מבולבל. ואני אומר שאחנו לא נצליח לגלות כ-ל-ו-ם-! לכו תדעו אולי רולניג קוראת את ההודעות ומתחילה עכשיו הכל מהתחלה.

aviv e

New member
ועוד משהו...

קראתי בפורום הסרט... שחקנים שצפויים להשתתף סיריוס בלק - גארי אולדמן (ייתכן שלא יחזור לתפקיד בשל נסיבות בריאותיות) אלבוס דמבלדור - מייקל גאמבון (עדיין לא אישר את השתתפותו) רובאוס האגריד - רובי קולטריין (אינו בטוח שברצונו לחזור לתפקיד) סוורוס סנייפ - אלן ריקמן (עדייין לא אישר את השתתפותו) ארתור וויזלי - מארק וויליאמס (מעוניין לחזור לתפקיד) סיביל טרלוני - אמה תומפסון (מאוד ייתכן שתחזור לתפקיד) מינרווה מקגונגל - מאגי סמית' (עדיין לא אישרה את השתתפותה) פירנזה - ריי פירון (יכול להיות שיהיה שחקן אחר לתפקיד) קורנליוס פאדג' - רוברט הארדי (מעוניין לחזור לתפקיד) דאדלי דארסלי - הארי מאלינג (מעוניין לחזור לתפקיד) ורנון דארסלי - ריצארד גריפית'ס (מעוניין לחזור לתפקיד) פטוניה דארסלי - פיונה שאוו (מעוניינת לחזור לתפקיד) דובי - טובי ג'ונס (כנראה שדובי לא יופיע) גרגורי גויל - ג'ושוע הרדמן (עדיין לא אישר את השתתפותו) ארגוס פילץ' - דיוויד בראדלי (מעוניין לחזור לתפקיד) פיליוס פליטיק - וורוויק דיוויס (עדיין לא אישר את השתתפותו) מאדם מקסים - פרנסס דה לה טור (כנראה שמקסים לא תופיע) פאדמה פאטיל - עפשן עזאד (עדיין לא אישרה את השתתפותה) אנג'לינה ג'ונסון - טיאנה בנג'מין (עדיין לא אישרה את השתתפותה) מאדם פומפרי - גמה ג'ונס (כנראה שפומפרי לא תופיע) סטן שנפייק - לי אינגבלי (אינו בטוח שברצונו לחזור לתפקיד) ניק-כמעט-בלי-ראש - ג'ון קליז (כנראה שניק לא יופיע) מאדם מקסים בספר החמישי?!?!?! פיספתי משהו?!!??!

aviv e

New member
אה...!

שכחתי! היא מופיע במסע של אגריד אבל הוא מספר את זה לא מראים...

Shezzi

New member
...

אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא מה שכתבת אבל אני חושב שברגע שמתחילה סידרת סרטים אז מחתימים את השחקנים על חוזה עבודה לכל הסרטים (התחייבות לכל דבר) אלא אם כן חס וחלילה קורה משהו. הכונה שלי היא שמראש ידעו שיהיו 7 סרטים ואני לא חושב שכל סרט צריכים ללהק מחדש שחקנים אם במקרה לשחקנים הקודמים 'לא מתאים לחזור' או משהו כזה. מה גם שהסרטים האלו הם כל כך רווחים מבחינה כספית ככה שאין מצב לא להחזיר שחקן מקורי אם מציעים לו מליוני דולרים עבור התפקיד (במקרה והוא מסרב וצריך לשכנע אותו).

ToryMaster

New member
היילו

זה פורום הספר, אם יש לכם אקדח מול הרקה ואתם חייבים לפרסם כאן דברים על הסרט שלא קשורים לספר , תפרסמו בחברתי להבא.

aviv e

New member
דבר ראשון זאת שכתבה

למעלה..? מה את רוצה ממני? מה הקשר למה שכתבתי? טוב לא משנה... עזבי! בכל מקרה אני לא יודע (ואני רוצה להשאיר את זה לרולינג) אני רק כתבתי לכל המנחשים והחוקרים שברגע ששכנעתי את עצמי שזה משהו של רייבנקלו(בהתחלה חשבתי משהו אחר לגמרי עד שקראתי את הפרק המסוים הזה עוד הפעם, לא ממזמן) ישר חשבתי על "רגע אמרו שהרמיוני יכלה להיות ברייבנקלו.." אז חשבתי אולי זה קשור אז חובבי התאוריות אתם מוזמנים לחקור את העיניין ולגלות אם יש עוד רמזים...

הרמוני הורקרוס. מה?????

בשום אופן לא! אי אפשר לעשות באדם הורקרוס. לא מסכים? אנא ממך דפדף בתיאורית הארי הורקרוקס מצטערת.

your avi

New member
הוא לא אמר שהיא הורקרוקס...

הוא אמר שההורקרוקס יכול ליהיות קשור אליה.

aviv e

New member
חחחח...

נכון אמרתי שעלה לי ישר בראש הרמיוני. בכל מקרהב קלטו משהו מגניב יש לי רמקולים חדשים משהו מפחיד... אחד ענק!!! ועוד שנים קטנים אני מרגיש כמו...

למעלה