אני חושב שאני מאוהב...

De-Panther

New member
גם אני... אבל עדיין הDS נשמע יותר טוב משום...

שהוא של חברה גדולה ומוכרת שים לב שאת כל הGP למיניהם בכלל לא מכירים בארץ יש גם כלמיני דברים שאני לא מבין בקשר למערכת ההפעלה, וכמה באמת הדבר הזה יוכל להריץ משחקים מלאי גרפיקה חוצמזה - יהיה מגניב להשתמש במיקרופון שלו ובמסך המגע שלו ומכיוון שהמסך הוא כפול משל הDS - אפשר יהיה להריץ אמולטור של DS עליו ולהשתמש בו(חבל רק שכרגע אין אמולטור עם כל הפונקציות שגם עובד בלינוקס כמו שצריך) התכונות שלו מאוד מרשימות - אני מקווה שלמישהו יהיה שכל והוא ייבא את זה לארץ בצורה מסודרת וכמו שצריך אולי צריך ללכת עם זה לכמה מפיצים

somebodddy

New member
אל תשווה את זה לDS

הדבר הזה יותר מתאים לקטגוריה של מחשבים ניידים מאשר לקטגוריה של קונסולות. מחשב נייד שנכנס לכיס... אבל אולי אני מתלהב מזה כל כך רק בגלל שאני מנותק מהמחשב שלי רוב הזמן... אני כבר מת לקנות אחד ולנסות לתכנת עליו.

De-Panther

New member
לקחת את זה קשה../images/Emo6.gif אבל אם אני רואה את המכשיר..

הזה בתור מחשב אז הוא בכלל חלש המעבד שלו זה מעבד שמשמש בעיקר קונסולות ניידות של נינטנדו...

somebodddy

New member
לא ידעתי שלקונסולות ניידות של נינטנדו

יש מעבד כפול ליבה... נכון, הוא באמת חלש יחסית למחשב נייד רגיל, אבל איזה מחשב נייד רגיל אפשר להכניס לתוך כיס? אפשר להגיד שהוא משהו בין קונסולה ניידת למחשב נייד...

De-Panther

New member
לנינטנדו DS יש שני מעבדי ARM... וכן פנדורה...

באמת יותר חזקה(מן הסתם בגלל שהיא יותר מתקדמת ומפותחת כמה שנים אחרי הDS) אבל אם לא יהיו לו משחקים שבאמת יהיו מותאמים לו וקהל מספיק גדול - הוא לא יהיה שווה יותר מידיי הDS למשל זו קונסולה שהיא כבר כמה שנים בשוק... וכשהיא יצאה היא לא מכרה יותר מידיי... רק בשנתיים האחרונות היא מוכרת בכמויות ענק בכל העולם ואל תשכח שזו קונסולה שיותר קל להעתיק ממנה משחקים... אז פחות מפתחים מקצועיים ילכו על זה

somebodddy

New member
פנדורה היא לא קונסולה רגילה

היא לא מיועדת למשחקים מסחריים - זה ההבדל בינה לבין הקונסולות האחרות. היא מיועדת למשחקי שוק חופשי ואימולטורים.

De-Panther

New member
ברור... אבל כדי באמת להצליח היא גם תהיה צריכה

משחקים שיהיו מותאמים לה כמו שצריך

somebodddy

New member
אם כשאתה אומר "באמת להצליח"

אתה מתכוון שהמוני ילדים יתחננו להורים שלהם שיקנו להם אחד לחג המולד אז אתה צודק - היא באמת לא תצליח. פנדורה היא קונסולה שצריך להשקיע בה - ואני לא מדבר רק על המחיר הראשוני. רוב האנשים מחפשים משהו שאפשר לנעוץ בו קסטה/להכניס אליו דיסק ולשחק. בשביל למצות באמת את פנדורה צריך יותר מזה. היא לא מאיימת על סוני או על נינטנדו, וסביר להניח שרוב העולם לא ישמע בכלל על GAMEPARK או על הפנדורה, אבל לאנשים שמוכנים להשקיע בקונסולה שלהם(כמוני) - היא באמת משהו טוב.

De-Panther

New member
אבל למה שהיא לא תהיה כזו? כבר היום כשאנשים...

בארץ קונים DS, הם קונים יחד עם זה מתאם למיקרו SD ושמים בו מלא משחקים שהם מורידים מהאינטרנט העניין הוא שאם משחקים שמפותחים לקונסולות של סוני ונינטנדו לא יעבדו עליה - חבל יהיה לאנשים לקנות גם את הקונסולוה הזו וגם אחרת הרי כל העניין פה הוא שאתה קונה קונסולה אחת עם מבחר עצום של משחקים

Ultra Spidey

New member
הקטע הוא הקהל

הקהל שקונה את הDS אינו אותו קהל אליו מופנה PANDORA. אם הDS הוא XP אז פנדורה היא לינוקס

sandbird4

New member
ה-PANDORA זה בכלל "מתחרה" של הצעצוע של ASUS

אם לא שמעתם אז ל-ASUS יש להיט מטורף ב-4 חודשים האחרונים - מחשב כאילו נייד אבל בגודל של "7 שעולה 160 פאונד בלונדון. הוא לא חזק אבל מצויין לשטח שבו אתה צריך משהו קטן ולא חזק במיוחד.

somebodddy

New member
הEee לא עובר את מבחן הכיס -

הוא לא נכנס אליו. בגלל זה הוא פשוט מחשב נייד קטן במיוחד, בעוד שהפנדורה היא כבר משהו אחר.

למעלה