"אני חושב אולי

JonnyBoy

New member
"אני חושב אולי

עבדתי יותר מדי..." בתור בנאדם שבדרך כלל מסניף
דרך
, מזג האוויר הנוכחי לא ממש עושה לי טוב על הנשמה. נוסיף על זה שבוע חופש (כפוי) מהעבודה, את העובדה שבעיר כיום אני רוכב על קטנוע והאופנוע (Suzuki GS 500) נזנח מבויש מתחת לכיסוי ואת העובדה שמאז סיום הקורס (
) לא צללתי ונקבל מסקנה אחת: אילת
אם במקרה יש מישהו שיכול להצטרף ולהסביר לי מי נגד מי (ולמה) - עדיף. אני חושב לנסוע ביום שלישי או רביעי בצהריים וחזרה בת"א גג עד בשישי בצהריים. אני אדבר מחר בבוקר עם מועדון שההיתי בו לפני חודש (עם חברים אחרים שצללו) לגבי לבוא לבד לצלילת ריענון וצלילות רגילות. בכל מקרה, כיוון שזו פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה, אודה על תשובותיכם לשאלות הבאות: 1. איפה לישון? מקום לא יקר ולא ג´יפה מדי 2. ביטוח צלילה אפשר לשלם שם (במועדון או בדואר), נכון? יש לי את הטופס שקיבלתי עם סיום הקורס. אפשר להשתמש בו או שצריך חדש? 3. עוד משהו שצריך לדעת? בעצם, זהו בנתיים, אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

הולנדי

New member
אילת

1. מלון קרלטון 160 ש"ח ללילה לסינגל בפברואר , לזוג 198 ש"ח ללילה. 2. במתחם בריכת המלון יש מועדון, טוב, שידאג לכל צרכיך, ביטוח, צלילת רענון, צלילות מודרכות, כולל הסעות לאתרים , ציוד וכו´ טלפון המלון -6388555 08 מועדון :CORAL SEA DIVERS 08 6370337

אילת-ביטוח צלילה

מכיוון שהביטוח טוב לשנה מיום התשלום, מומלץ לשלמו במועדון הצלילה בו בחרת לצלול. כך לא תפסיד ימים. מצטרף להונדי עם ההמלצה על המועדון בקרלטון. יש להם גם מוטל טוב, נקי וזול בעיר והם גם ידאגו להסיע אותך. בילוי נעים והרבה צלילות.

ניב ד

New member
אז ככה באילת

ביטוח - אתה יכול לעשות בכל מועדון במקום או להרים טלפון להתאחדות ולעשות ביטוח דרכם. מומלץ (לדעתי) ביטוח של דאן הנמכר כיום דרך ההתאחדות. טל´ שלהם 5236436-03. לגבי לינה יש כמה המלצות - דרך מועדון הרד סי ספורט (מנטה) אתה יכול להזמין מקום באכסנייה שלהם שנקראת מנטה 2. 6376569-08 ובקש את ערן. תגיד שאתה מהפורום. אופציה נוספת שמצא הקיסר ההדור בשיטוטיו היא אכסניית אביב שנמצאת ליד התחנה המרכזית. 6374660-08 - נדמה לי שזה 70 ש"ח ללילה לבנאדם. לגבי שכירת ציוד אם אתה צריך - הכי זול והכי ידידותי לחברי הפורום זה בסנובה - קצת אחרי כפר הצוללים. גם שם תגיד שאתה מהפורום ותקבל את המחיר הטוב ביותר.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עוד אופציה זולה באילת

אצל "יודה", חדרים ממוזגים עם מטבחון, טלביזיה וכבלים מול הסופר סנטר(יתרון נוסף לחסכנים) בשכ´ נווה מדבר, טלפון 08-6316508. העלות ₪50 ללילה לנמנים על מועדון חברי השיח´. ו ב ב ח י " נ

אילוניק

New member
עוד אופציה

יש עוד אופציה האכסניה של מרינה דייברס עברונה אילן היפה

הקרפיון

New member
חדרים סבירים, נקי, יש אפילו חדרים

עם כבלים (או לווין). אבל יש חסרין אחד גדול: האכסניה יושבת על כביש די ראשי, ולכן מאוד רועשת. מומלץ גוד אתמי אוזניים (ניתן לרכוש בבית המרקחת שממש מימין למדרגות של האכסניה. כמוכן כדאי לבקש את החדרים שפונים אחורה. יתורן קטן: מתחת לאכסניה יש בית קפה מאוד חביב בשם עוגה צ´אגה

JonnyBoy

New member
../images/Emo51.gif אבל ../images/Emo10.gif

אבל בערך 5 דקות אחרי ששלחתי את ההודעה המקורית נזכרו פה שיש מה לעשות איתי עד יום חמישי לכן אני מקווה לבצע את זממי בשבת. מחר אני יהיה יותר חכם (מבחינת סידור העבודה הקרוב). בכל מקרה השילוב של
,
ו-
הוא לא משהו שייצא מהראש כ"כ מהר, ואם למישהו מתאים להצטרף: [email protected] . ושוב, תודה לכולכם, קבלו
עצבני

למעלה