אני חושבת...

טאלנה

New member
אני חושבת...

שהפורום נהיה הפורום הכי משעמם שיכול להיות... כשאמרתי שצריך להרחיב שיחות, לא התכוונתי שנדבר על פוליטיקה, או כל שטות אחרת שכזו.. אז יופי, כולם הלכו, מה עשינו בזה? ערן, אתה חושב שעכשיו האנשים שיכנסו יגידו איזה יופי של עיר היא באר-שבע, וכמה שעכשיו הם רוצים ללמוד עליה, ואולי אפילו לעבור לגור בה..? אני ממש לא חושבת שזה יקרה, הפורום פשוט נהיה יבש, משעמם וחסר כל תועלת, אני הייתי רוצה שהוא יחזור להיות כמו שהוא היה לפני השיחות של המטאל, כשהיה באמת נחמד.. כל פעם שאני נכנסת לפה אני מתאכזבת כי כל פעם אני מקווה למצוא נושא שיעניין, וזה משום מה אף פעם לא קורה, וחבל שכך...

fireman

New member
אני בטוח ששניכם טועים

כי כשהיו כאן אנשי המטאל השחיות היו כאן רק על מטאל, הפורום היה מת פורום מטאל השאיל לנו אנשים בשביל שנעביר דפים, ככה אני רואה את זה אני לא מחזיק אף אחד בכוח לא נראה לכם אתם יכולים להמשיך הלאה (אולי לעבור לפורום מטאל)

crovee

New member
ערן...

לפי מה שהבנתי אפרת התכוונה ללפני תקופת המטאל הזאת בפורום... היה באמת נחמד, קבוצה מצומצמת אבל טובה, גם אם אתה לא חשבת ככה. אני בטוחה שכששירלי הקימה את הפורום הזה היא לא התכוונה שככה הוא יראה. ואני גם משערת שהיא לא בדיוק אוהבת את מה שעשית בו (אם היא כן, אני מתנצלת, אני רק אשמח לדעת איפה היא?) כל הכבוד לך שנהפכת להיות מנהל פורום, באמת מגיע לך ואתה בהחלט יודע לעשות סדר. אבל אולי זה היה הרצון שלך, לתת במה פה רק למבוגרים... וזה דווקא לא כל כך מוצא חן בעייני. אני גם לא מצדיקה את תקופת ה"מטאל" שהייתה פה, והיא כולה נסנבתה ע"י שני גורמים ספציפיים, אני חושבת שכולם יודעים מי הם. אבל לפני כן, הפורום היה ממש נחמד.. אני מאוד אשמח לקבל ממך תשובה בלשון נחמדה, ולא בלשון מזלזלת (כפי שאתה נוהג לענות לי
) שבת שלום

Superdror

New member
מיכלי, גם אני לא הכי מרוצה מהמצב

העכשיו של הפורום, הוא אולם נקי וחסר מטאל וכאלו, אבל אין בו שום הודעה, אני חושב שאנחנו צריכים לעשות את השינוי... להתחיל לכתוב פה, להעלות נושאים וכאלו. לפני תקופת המטאל הייתה תקופת כנסיית השכל/סאבלימינאל וקפה אלטרנטיבי שהיוו נושא מרכזי פה במשך תקופה ארוכה, מאחר והם עברו והם גם נחשבים לעבר והמטאל לא קיים פה עוד.... הפורום "יבש", אני עדיין לא חושב שצריך לחדש את "תקופת" המטאל בפורום, אבל אנחנו צריכים לפעול בשביל לשפר את הפורום ולדבר בו יותר ולהחזיר אותו לקדמותו.......

fireman

New member
תראי מיכל

אני אנסה הפעם להיות נחמד.... אני הבנתי למה אפרת התכוונה, היא התכוונה לתקופה של לפני שהגיעה לכאן פמליית המטאל, היה בהחלט נחמד עד שהחברים שלנו במרכאות הגיעו הנה והפכו את הפורום לפורום מטאל 2. לגבי מה ששירלי התכוונה כאשר הקימה את הפורום את צריכה לשאול אותה, לצערי אינני יכול לענות בשמה, לגבי עניין השותפות שלנו בניהול הפורום, לא ביצעתי שום צעד בפורום מבלי להתייעץ עם שירלי ולקבל את הסכמתה, סיפרתי לה שאני מתכנן לעשות ניקיון רציני בפורום והיא נתנה את הגיבוי לכך באותה צורה שאני הייתי מגבה אותה אם הייתה מעוניינת לבצע איזה צעד משמעותי בפורום. לשאלתך, אני חושב ששירלי הייתה בטיול שנתי השבוע.... לגבי עשיית סדר, ניסיוני עם פורומים אחרים בהחלט משאיר מאחריי רקורד של עשיית סדר ופורומים מאוד מוצלחים וכולי תקווה שפורום באר שבע ימנה עימם בקטגורית הפורמים האיכותיים ביותר בתפוז, זה יהיה רווח גם שלי וגם שלכם. לגבי עניין הבמות, כפי שטענת אני נותן במה למבוגרים ואני מזהה בכך הבנה לא נכונה של כוונתי. כשהרחקתי 3 מחברי הפורום שהיוו מקור הפרעה תמידי למהלכו של הפורום ועוררו מהומות מריבות ואיומים לא הייתה כוונתי להרחיק את הקהילה הצעירה מהפורום אלא להרחיק גורמים מפריעים, שלא להפתעתי הדבר גרם לזעזוע רציני לפורום, אני מאמין שתוך מספר ימים המגמה תהיה טובה יותר וכולם יהיו יותר נינוחים בפורום. אינני מעוניין להרחיק את הקהילה הצעירה מהפורום שכן היא מהווה את הבסיס בפורום ואת הרוב המוחץ נכון לעכשיו, אינני מתכוון להציב בכניסה שלט "הכניסה מגיל 18 ומעלה" זו בהחלט לא המטרה ולא הכוונה שלי הכוונה שלי הייתה להפסיק את חגיגת המטאל בפורום שבגדול הרסה את הפורום, עליכם להבין שפורום אינו נמדד בכמות הודעותיו אם כי באיכויותיו, 100 תגובות ביום ש80% היו שיחות בנושא מוסיקת רוק ומטאל ו20% של איומים אינם הולמים פורום כזה ואינם שייכים אליו, הפורום אינו עוסק בויכוחים מוסיקלים ובאיזה להקה טובה יותר ואיזו טובה פחות מאותה סיבה שאני לא ארשה ויכוחים פוליטיים בפורום וזו ההזדמנות הטובה להבהיר שהודעות פרסום לתנועות פוליטיות וויכוחים פוליטיים ימחקו, בימים הקרובים יפתח פורום בחירות בתפוז והוא ייועד בדיוק למטרה זו. מיכל, הפורום נראה ריק ושקט מסיבה אחת ברורה: 3 אנשים שהריצו את אותם דיוני מטאל אינם כאן, ולכן עוד 10 שנתמכים עליהם חושבים פעמיים אם לפתוח בעוד דיונים בנושא. הורחקו 3 אנשים מהפורום בסה"כ לא חסמתי 10 וגם לא 20 הפורום יכול להמשיך להיות מאוד נחמד, אין לי בעיה עם כל שיחה על הופעות מתוכננות במקיפים ועל המורים שמעצבנים אתכם ועל הככר שהעיריה תקעה לנו באמצע הכביש בלי שום התראה תרגישו חופשיים לכתוב כבעבר, במרוצת הזמן אתם תבינו שהכל נעשה לטובה והלך האירועים בפורום ימשיך לזרום ובצורה הטובה ביותר שיהיה לכולכם שבת שלום

טאלנה

New member
ערן...

אני רוצה להגיד לך: שקודם כל, כל הכבוד על המאמץ שלך להפוך את הפורום למקום טוב יותר, ונחמד יותר לכתוב בו, אני אישית מעריכה את, אבל עם זאת חושבת שזה טיפה מוגזם, ומקווה שהפורום יחזור למה שהיה לפני שהגענו לנושא המטאל, אני מבינה שזה לא הפורום הזה, ושזה בהחלט לא המקום בשביל זה, אבל אני גם לא חושבת שאנחנו צריכים למצוא בכל שרשור פה תמונה של ב"ש, אני לא יודעת מה עם שאר חברי הפורום, אבל אותי אישית זה לא הכי מעניין, ואני מאוד מעוניינת שהפורום יחזור להיות מהנה, כי לא הייתי רוצה להפסיק לכתוב פה, למרות שכרגע אין מה לקרוא ובמיוחד לא מה לכתוב... תודה שהבנת מה הכוונה שלי, ובנסוף אני רוצה להגיד, שהדבר היחיד שניסיתי להשיג בהודעתי הקודמת הוא להראות לך שכרגע הפורום איננו מה שהיה פעם, הוא הפסיק להיות מעניין, ואני אומרת את זה כי אני רוצה להמשיך לכתוב כאן, זו העיר שלי, אני גאה בה, ואני מקווה שהפורום יוכל להיות מעניין כמו שאר הפורום פה בתפוז... אם אמרתי שטויות למרות שלא נראה לי, תסלחו לי, יש לי חום, ואני פשוט ממש חולה... מקווה שהפורום יחזור להיות מעניין... אפרת..

Superdror

New member
תרגישי טוב חמודה.....

והפורום לא ריק בגלל הרפורמה שהייתה פה אלא בגלל שאין לאנשים מה לכתוב, אפילו לך אין ואתה מודה בזה, זו דעתי והחלמהה מהירררררההההההההה

טאלנה

New member
תודהההההה........:)

ומממ, נראה לי שאתה דיי צודק... ננסה למצוא נושאים לדבר עליהם... צריך גישה חיובית... וואו, החום מתחיל להשפיע עליי...:)

למעלה