אני חושבת שכדאי לדבר

*עבריה

New member
אני חושבת שכדאי לדבר

קודם כל על דו קיום בנינו לבן עצמנו לא ??? חילונים ודתיים, שמאלנים ומתנחלים? בכלל מישהו חשב על זה פעם שרוב המתנחלים הגיעו מארהב??? אני מנסה לחשוב מה היה קורה אם הייתי יוצרת פרובוקציות ברחובות ניו יורק בעצם היותי יהודיה/דתיה. ואני לא --- אני חילונית. יאללה לדיעותיכם. ושירין- מעבר לזה שנכנסת כמנהלת לפורום, את ממש מנסה לרוץ בן הטיפות ובן כל מה שאמרת בעצם לא אמרת דבר. (אני עדיין מנסה להבין את מעשייך בפורום)

דו קיום בינינו כבר קיים - כאילו!!!

על פני השטח דו קיום בין כל היהודים כבר קיים. מאז אינתיפאדת אל אקצה אין יותר: מרוקאי ברברי, אתיופי שחור, רוסיה זו.., יש ערבי - רע, רוצח, מלוכלך. כל העם מאוחד. העם תחת טרור. אשכנזים ומרוקאים, עירקים ופולנים חיים בהרמוניה מוגברת. מספיק שאתה יהודי - אתה טוב. זה לא משנה שאנו מתראים איתם יום יום וחיים בינהם, במסעדות הם העובדים, בחנויות הם העובדים, בניקיון הם העובדים, הם הנחותיים ואנחנו העם המובחר! בושה לנו על עצם היותנו מעליהם, הם הנחותים ואנחנו על הגובה. אז דו קיום ביננו לבין עצמנו -יש- והיום יותר מפעם. דו קיום ביננו לבינם אין. המדינה בוערת והמצב קשה ביותר. והזמן הטוב ביותר לדו-קיום הוא היום, אם רק נרצה, אם רק נושיט יד יש הרבה שילחצו אותה. בטוח שחלק מכם שיקראו את ההודעה הזאת יתרתחו ויגידו לחצנו יד לשלום והם לא עמדו בזה, אני לא מתכוונת לראשי הממשלות אני מתכוונת אלינו העם הפשוט, בעצם העם זה המון, אני מתכוונת על כל אחד מאיתנו כפרט, אם רק כל אחד מכם ירצה, זה אפשרי, במקום לתת מבט קר ומרושע, תנו חיוך ומילה טובה ותראו שתקבלו הרבה חמימות בחזרה. יום טוב לכם.

mimoon_m

New member
יש פורומים במיוחד לנושא הנ"ל..

כאן זה פורום דו-קיום, בין ערבים ליהודים.. בין יהודים לערבים ובין ערבים ליהודים...
מימון

למעלה