אני חושבת שיש בעיה..

טוב אני כותבת על בליינד

כי אני רואה שזה נשלח בהודעות בצ`ט.. אני בצ`ט שלנו למי שרוצה..

t@gel

New member
כבר לא.. :cool:

הבעיה היא אצלך גברת.. את לא נמצאת כאן הרבה כניראה שכחת איך שולחים הודעות אני בטוחה שבמשחק את אלופה ;-) מואאאהההה

גם כן בעיה....זו בעיה זו?

לי יש בעיה! העכבר שלי השתגע! הוא לא מפסיק לפתוח ולסגור חלונות... העלים לי את כל הסימנים מלמטה... וגם את האי.סי.(ניבוש...זו הסיבה שאני לא כותבת לך...הוא הלך לאיבוד!) שינה לי את כל הסדר במחשב... למישהו יש חתול? דחוף! איפה דפני כשצריכים אותה... היא בטח היתה מאלפת אותו בשתי שניות... דדדדדדדיייייייי.......הההצצצציייילללללווווווו!!!!!! חברה...אם לא אצליח לכתוב לכם היום...תדעו את הסיבה. יש לי עכבר מטורלל בבית. והוא משגע גם את המחשב. כבר אתמול הוא התחיל לאבד את העישתונות... וזה הולך ונעשה גרוע מרגע לרגע... מקווה שאצליח לשלוח...רק אל תשכחו שאני א ו ה ב ת א ת כ ם !!!! הצילו...

תרנגולת

New member
אה.. מותק..

אני מוכנה לשבת עליו.. רק שאחר כך הוא בכלל לא יתפקד, לא יסכים לפתוח לך שום חלון אפילו אם תתחנני.. רק מה? הוא בטוח יפסיק להתפרע B-)

כככככככןןןןןןןןן!!!!!!!!

בבבווואאאייי הההנננההה מממהההררר!!!!!! (זה נירשם אתמול אבל לא הסכים להישלח...אז את כבר באיחור!) רק בואי כבר... רשימת החובות שלך הולכת ומתארכת... 1 חיבוק גדול (עם אופציה להארכה) 2 שירים (עם אופציה לנגינה) 1 רכיבה על עכבר (עם אופציה לדהירה מופרעת) רק כדאי שתמהרי... העכבר המטורלל לא ישאר כאן עוד הרבה זמן. אני חוששת שהוא ידביק בשיגעונו את החדש...הוא שחור(!) עם צורה מוזרה... זה מה היה שם. אני חושבת שכבר התחלתי להתרגל. את הסורר אני מתכוונת אולי לקחת לגנון...אני אראה לו מה זה לשגע אותנו (אני & המחשב)! הילדים שם ישגעו אותו טוף טוף...הוא עוד יתגעגע לדפני. כמעט כמו שאני מתגעגעת אליה. היא בטח הייתה מאלפת אותו בשתי שניות. אז מה? את בדרך? ת`אמת? לא מאמינה שתצליחי לרכב עליו... אחרי החיבוק שתקבלי ממני לא תצליחי לרכב על כלום...תיהי מחוצה כמו עלה נידף...אפילו עו יותר מעכשיו. ננננווווו....אני מחכה! אוהבת אותך תוגי שלי. ותפסיקי לאיים באיומי סרק. את זה אני יכולה לעשות... אז עד שתבואי...אני אעבוד עליו. יאללה, לעבודה! ...יאללה ביי...

תרנגולת

New member
באה באה..

תקחי אותי עכשיו לכמה ימים כי להשאר בבית שלי זה בלתי נסבל!! בואי.. תקחי אותי. קשה לי ללכת.. כל השומנים.. כבד לי. אני רוצה הארכה.. ונראה כבר מי ימחץ את מי.. חוץ מזה, אם כבר להמחץ- אז רק בעזרתך! אוהבת אותך יותר :cool:

למעלה