מה???? אלוהים ישמור.... חייבים לתת לה עירוי "דוסון" דחוף! אחרת נאבד אותה...... אני אתקשר לבנק הטלוויזיה עכשיו. לי- מנה של שוק חשמלי. מהר!!! צפיה נעימה בפרק! ביייי נעמי נ.ב- ברצינות- מה קרה, גילי??
אם את שואלת אותי, אז אין לי מושג! כנראה מתחילה לשעמם אותי השיגרה של דוסון.. גו´י-דוסון-ג´ואי, ג´ן חסרת חיים.. אודי ופייסי מתקדמים כמו צב וג´ק.. מי זה בכלל?? הם צריכים לנער קצת פרקים.. הקטע של הבגידות כבר מיצה את עצמו.
* בום * אין תגובה.. נסיון חוזר ! יקירתי.. אני לא רוצה לאבד אותך.. לדעתי דווקא העונה הייתה ממש טובה. כמיעט ולא התייחסו לג´ואי ודוסון.. כאילו ברור שכן כי..ממ.. ככה זה.. אבל שניהם המשיכו כביכול הלאה.. כולם גם השתנו נורא !! ודוסון באמת כבר לא הדמות הראשית.. אבל לא נורא.. כמו שאמרתי כבר, כל עונה מתמקדת בדמות אחרת והפעם זאת ג´ואי (ככה אמרו לי!!) .. ואני לא רוצה לאכזב או משהו אבל בעונה הבאה הזמן מסך של דוסון יהיה מינימאלי.. * נסיון שני .. כליר! * * בום *
אויש קרין.. ובקשר לגלריות.. לא ראיתי שהצעת את זה.. מצטערת. אוקי.. אז זה הסדר: אני יעשה גלריות לקר סמית (הבטחתי שהוא יהיה הבא) אחר כך של דוסון אחר כך של קריקטורות .. בסיידר?
אודרי קריק... אבל שימו לב: על זה שדוסון נעלם כבר דיברנו, אבל מה עם הקריק? גם הוא נעלם! אין יותר קייפסייד, בערך... צריך לשנות את שם הסדרה ל Everybody But Dawson לא? *לא שיש לי משו נגד דוסון, כן?*
ביום שני היה פרק נחמד.. לא ראיתי את כולה אבל מה שראיתי היה נחמד והקטע הכי יפה בפרק ממה שאני קראיתי היה הקטע שדוסון שואל את ג´ואי אם היא אוהבת את הנעליים שלו.. מצחיק!!
החולה יצאה מכלל סכנה ... היא עכשיו בחדר התאוששות ... בקשר לזה היא צעירה ללידה , יש ילדות שיולדות בגיל 14 ... חחחחה ... וכל מי שרוצה מוזמן להגיע לצ´אט החדש בשעה 22:00 ... ביי ...