אני חושבת שאני...

LillipooT

New member
לאאאאאאאאאא ../images/Emo70.gif

אנשים! אנחנו מאבדים אותה! קדימה! מבצע החייאה מתחיל! אני לא מוכנה לאבד אותה! (ראיתי אתמול אי.אר בלילה.. עשה לי בלאגנים בראש) מה? מי? מו? מה? איך?

Dawson girl

New member
*מטעינה כפות חשמליות*

מה???? אלוהים ישמור.... חייבים לתת לה עירוי "דוסון" דחוף! אחרת נאבד אותה...... אני אתקשר לבנק הטלוויזיה עכשיו. לי- מנה של שוק חשמלי. מהר!!! צפיה נעימה בפרק! ביייי נעמי נ.ב- ברצינות- מה קרה, גילי??

Summer Spirit

New member
את שואלת אותי?!

אם את שואלת אותי, אז אין לי מושג! כנראה מתחילה לשעמם אותי השיגרה של דוסון.. גו´י-דוסון-ג´ואי, ג´ן חסרת חיים.. אודי ופייסי מתקדמים כמו צב וג´ק.. מי זה בכלל?? הם צריכים לנער קצת פרקים.. הקטע של הבגידות כבר מיצה את עצמו.

Summer Spirit

New member
עוד לא גמרתי!!

תקנו אותי אם אני טועה אבל דוסון הפך די לדמות משנית לא? זה ד-ו-ס-ו-ן קריק ולא כל החבר´ה חוץ מדוסון קריק!!

LillipooT

New member
כולם להתרחק... ../images/Emo70.gif

* בום * אין תגובה.. נסיון חוזר ! יקירתי.. אני לא רוצה לאבד אותך.. לדעתי דווקא העונה הייתה ממש טובה. כמיעט ולא התייחסו לג´ואי ודוסון.. כאילו ברור שכן כי..ממ.. ככה זה.. אבל שניהם המשיכו כביכול הלאה.. כולם גם השתנו נורא !! ודוסון באמת כבר לא הדמות הראשית.. אבל לא נורא.. כמו שאמרתי כבר, כל עונה מתמקדת בדמות אחרת והפעם זאת ג´ואי (ככה אמרו לי!!) .. ואני לא רוצה לאכזב או משהו אבל בעונה הבאה הזמן מסך של דוסון יהיה מינימאלי.. * נסיון שני .. כליר! * * בום *

Summer Spirit

New member
אבל זה ד-ו-ס-ו-ן קריק!!

לא פייסי, ג´ואי, אודרי, ג´ק, ג´ן קריק!!! לפי דעתי, הסדרה הורידה מהערך שלה בשנה האחרונה.

../images/Emo15.gifיופי,אני רואה את התינוק... .

לדחוף !!! , יופי , את מסתדרת נהדר , להמשיך לנשום !!! אה, זה לא לידה ? אופס... לפי דעתי סגירה בחדר עם וידאו ודוסון יפתור את הבעיה... ביי ..

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo60.gif

אויש קרין.. :) ובקשר לגלריות.. לא ראיתי שהצעת את זה.. מצטערת. אוקי.. אז זה הסדר: אני יעשה גלריות לקר סמית (הבטחתי שהוא יהיה הבא) אחר כך של דוסון אחר כך של קריקטורות .. בסיידר?

Alexis14

New member
דווקא נשמע לי טוב משהו בסגנון

אודרי קריק... אבל שימו לב: על זה שדוסון נעלם כבר דיברנו, אבל מה עם הקריק? גם הוא נעלם! אין יותר קייפסייד, בערך... צריך לשנות את שם הסדרה ל Everybody But Dawson לא? *לא שיש לי משו נגד דוסון, כן?*

../images/Emo15.gifיצא בן או בת ?../images/Emo98.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחההה... נו טוב, אחר כך גלריית קריקטורות... ביי ...

Dawson girl

New member
מה קורה פה????

קרין, זו לא לידה!!! היא צעירה מדי לזה. אנחנו- אני ולי- ניסינו לעשות לה החייאה. אם הצלחנו- נדע ב-24 שעות הבאות. בייי נעמי

Summer Spirit

New member
אני בסדר!! אני נושמת!! הכל טוב!!

ביום שני היה פרק נחמד.. לא ראיתי את כולה אבל מה שראיתי היה נחמד והקטע הכי יפה בפרק ממה שאני קראיתי היה הקטע שדוסון שואל את ג´ואי אם היא אוהבת את הנעליים שלו.. מצחיק!!

../images/Emo15.gifרבותיי , הניתוח הצליח !!!

החולה יצאה מכלל סכנה ... היא עכשיו בחדר התאוששות ... בקשר לזה היא צעירה ללידה , יש ילדות שיולדות בגיל 14 ... חחחחה ... וכל מי שרוצה מוזמן להגיע לצ´אט החדש בשעה 22:00 ... ביי ...

למעלה