אני חולה...

אני חולה...

החורף הזה בא באיחור וכנראה שהוא לא מתכוון לעוף, ואני כבר החורף הזה נהייתי חולה פעם שלישית, כן, פעם שלישית! הרגשתי שאני מתחילה לפקשש כבר בשבת, כשבאו האורחים, לוידעת אם נהייתי חולה מהאורחים או מהחורף...?! מה שבטוח אני חולה עכשיו, ורוצה צומי מאמא, שהיא תלטף אותי ותלחש לי: ``מתוקה שלי, רפואה שלמה!`` נכון שזה כיף?! זהו,כואב לי הראש וכל הגוף אני בקושי מתפקדת, אבל אני ממשיכה ללמוד ולתפקד כי אם אני לא אעשה לא יהיה מי שיעשה את מה שאני צריכה לעשות...כמו לדוגמא מבחנים, ופרוייקטים שיש לי להגיש, ללכת לבקר את סבתא שלי בבי``ח כי היא עברה תאונת דרכים בשבוע שעבר... מה אתן אומרות יהיה טוב? יהיה טוב! אז שתהיה לי רפואה שלמה, ושיגמרו המבחנים עכשיו, ושסבתא תבריא, וששש....גם אני אבריא! יום מדהים לכולכן וסליחה אם דיכאתי מישי בגללי...

תרגישי טוב, יקרה.

אני יודעת שצרת רבים זו לא נחמה, אבל אצלי זה היה כבר 4 פעמים החורף ... אבל את יודעת שזה אומר משהו ... על החיסוניות של הגוף. אולי את קורעת את עצמך יותר מידי? בכל מקרה, שולחת לך חיבוק וכוס תה וירטואלית. ספרי לנו איך את מרגישה היום...

קינגית7

New member
כן, צומי מאמא-

גם כשאני בריאה וגם כשאני חולה וגם תמיד - צומי מאמא זה מה שאני רוצה. אין וזה שובר לי את הלב.

למעלה