אני חולה

אני חולה../images/Emo122.gif

אני אף פעם לא חולה ככה. אני ממוטטת לחלוטין, אין לי אפילו כוח לשבת מול המחשב, שלא לדבר על לנקות ולסדר. הבית נראה כמו סדון ואמורה. אתמול הזעקתי את הבעל מהעבודה שיעזור לי עם הפיצ'ון (שעכשיו גם חולה) והוא שטף מלא כלים. באמצע התפוצץ לנו הברז במטבח אז האו הלך לקנות חדש. סמרטוטי הריצפה שהוא שם כדי לנגב את המים היו על הריצפה עד לפני שעה. התעצבנתי והרמתי אותם בלי כוחות וזרקתי על הריצפה במרפסת כביסה. רק היום הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה ואני מחכה שהאי תשפיע. אני אפילו לא מסוגלת לבלוע את הרוק שלי! אני לא יודעת איך אבשל מחר. אני שונאת להיות חולה!!!

רבקהבן

New member
רפואה שלמה! תרגישי טוב ותנוחי

זה הכי חשוב! לפי הטפטפת(מהאף) שהתחילה אצלי נראה לי שגם אני בדרך... ואני נורא פוחדת מזה בגלל התינוקת שהיא כאמור פגית ורגישה אני לא יודעת מה לעשות כי הכי חסר לי שהיא שוב תחלה לי והכי נורא שאני לבד ואין לי מי שיחליף אותי בטיפול בה!

תזהרי עליה

אני כמעט בטוחה שהפיצ'ון נדבק ממני אז תיזהרי על הבת שלך. בת כמה היא? אני לא יודעת איך הצלחתי להתמודד היום עם הפיצ'ון, לבעלי יש פרוייקט בעבודה הלילה (שוב...) וכרגע הם עדיין לא רואים את הסוף. פעם קודמת הוא חזר ב-4:30 לפנות בוקר! גם כשאין לו פרויקטים כאלה הו תמיד נשאר עד מאוחר ככה שרק אני מטפלת בפיצ'ון. מזל שכבר סופשבוע ככה אני לא אצטרך לעשות כלום.

רבקהבן

New member
היא מאוד קטנה בת 3 חודשים בסה"כ

ובהתחשב בעובדה שהיא נולדה בשבוע הראשון של חודש שביעי היא היום צריכה להיות בת שבועיים...

SILIVAS

New member
רפואה שלמה לכולם

הכי חשוב, תשמרו על עצמכן כל השאר יחכה כן, גם הסדר והניקיון

החלמה מהירה ../images/Emo101.gif

תנוחי, תנוחי, תנוחי, תשתי תה, מרק עוף, ותנוחי. מקסימום לא תבשלי מחר. שהוא יקפוץ לקניון הקרוב ויביא משם אוכל (בימי שישי יש ירידי אוכל בכל הקניונים).

אין בעיר הזאת קניון (עדיין)

אבל יש מלא מקומות שמוכרים אוכל מוכן אבל אני שונאת את זה. מקסימום הוא יבשל... מחר גם הוא צריך לקחת את הפיצ'ון לרופאה כי יש לו חום ושיעול ו....... זה פשוט לא נגמר. מזל שלפחות נשארו לי חלות משבת שעברה (אני מכינה לבד).

הבוקר

אני מרגישה קצת יותר טוב. הבעל חזר אתמול יחסית מוקדם למה שציפיתי, הוא חזר ב1:30. אבל הבוקר נסע שוב למשרד כי הם לא סיימו אתמול ככה שאני נשארתי עם הבישולים והנקיונות ולקחת את הפיצ'ון לרופאה. פשוט עצבים! לפיצ'ון יש דלקת ריאות והוא מש מסכן. הוא שונא את הטעם של האנטיביוטיקה ובקושי סייים את ה- 4CC שהיה צריך לקחת. עכשיו הוא לא מוכן לקחת שום סירופ גם לא להוריד אם החום וגם לא לשיעול (מזל שלפחות יש נרות אקמולי). ניקיתי את חדרי השינה וסיימתי לבשל אבל אין לי כוח לנקות את האמבטיה שירותים ואת הסלון והמטבח. נראה לי שאני אכריח את עצמי לעשות לפחות חלק.

למעלה