אני חולה על החורף

קרמבובת

New member
אני חולה על החורף

על הריח של האדמה בבוקר על הכביש הרטוב המסנוור.. על ללכת עם מטריה שחורה ענקיתתת על שולי נעליים וג´ינס רטובים מהדשא על האוירה הרומנטית הקסומה הזאת שאין עליה בשום עונה.. על ללכת ברגל לחנות רחוקה אחת..לקנות קרמבו כאילו יש לנו את כל הזמן שבעולם..... לחיות את הרגע..
קרמבו

נשית~37

New member
אני יגיד לך למה...

כי מינימלון עוזר לו "להשיג" חיוכים מחתיכות...

כי...

בקיץ כולן שזופות ויפות בקיץ כולן הולכות חשופות בקיץ אפשר ללכת לים בקיץ לובשים מכנסון קטן בקיץ יש אפשר ללכת עם גופיות בקיץ השקיעות הכי מדהימות בקיץ הימים יותר ארוכים בקיץ הלילות יותר קסומים בחורף קר ורטוב בחורף ריק הרחוב בחורף אנשים יותר מסוגרים בחורף יש רוחות וגשמים וכיו"ב....

נשית~37

New member
חחחחחח רק בשביל העשיריון (?)

הייתי משאירה לך את הקיץ.... מבטיחה להיות שזופה גם בחורף חחחחח

liz_liz

New member
ואני אוהבת את ..

עונות המעבר ... שלא כל כך חם .. ולא כל כך קר ... סתיו ןאביב .. הם העונות שלי ..

שיר טל35

New member
ואני אוהבת את הסתיו......../images/Emo29.gif כי..

בסתיו נושבות רוחות מלטפות בסתיו פורחות אהבות חדשות בסתיו נושרים העלים הקמלים ובמקומם צומחים עלים ירוקים בסתיו,זו עונה כל כך מיוחדת עדיין לא קר, והלחות נעלמת הסתיו,מי יתנני,היה עוד עימנו ואל תעלם ותימחק מקרבנו והנה,אחריך מגיע החורף ושוב השמש מפנה לנו עורף...... שנה נפלאה שתהיה לכולנו..............

סנדי32

New member
אצלי זה תלוייייייי

יש דברים שאני אוהבת בקיץ לעשות כמו ללבוש גופיות וג´ינסים וכפכף כי בחורף אני שונאת להתלבש מעדיפה חולצה דקה ומעיל עור או ג´ינס וזהוווווווווו בקיץ אני אוהבת ים אבל לא אוהבת לשבת בשמש אז אני בחוף רק בערבים יושבים על בירות .......... בחורף אני אוהבת לשים פיג´מה חחחחחח לא עם פסים ולשבת מתחת לשמיחות ולצפות בטלויזיה או מול המחשב איתכם
אני אוהבת בחורף גם את ריח האדמה ואני אוהבת את טיפות הגשם שמטפטפות על פניי תחושה כייפית אז בעצם אני אוהבת גם את החורף גם את הקיץ

למעלה