אני חולה מאוד

אולה *

New member
אני חולה מאוד ../images/Emo4.gif

מזמן לא הרגשתי כ"כ רע. יש לי חום גבוה, שיעול. והכי גרוע - אני אחרי החזרת מופקאים, ואני רק על אספירין/אופטלגין, כי על כל התרופות נגד שפעת כתוב: "לא לנשים בהריון". ההרגשה - חרא. אתמול בכלל לא הצלחתי להגיע למחשב
היום הצלחתי לקום. עכשיו הבנתי, שכנראה לא אוכל להגיע למפגש ביום שישי. למה? למה? אולה החולה.

מיכל ק-ש

New member
אולה, קודם כל תרגישי טוב

ודבר שני - את מכירה את הקמפיין של קופ"ח מכבי "עם אנטיביוטיקה לא מרפאים שפעת"? אז אל תחשבי שאם היית יכולה לקחת אותה, היית עושה משהו טוב יותר כדי להבריא. כל מה שאת צריכה זה לנוח, לשתות הרבה וכל שאר העצות של הסבתות. מקווה שתתאוששי מהר ואולי בכל זאת תגיעי למפגש.

אולה *

New member
../images/Emo51.gif מיכלו´ש.

אפילו לא אנטיביוטיקה אסור. אני בת של רופאה ויש לי אמונה בתרופות. הפעם אני חסרת אונים. אני אתאושש. נשיקות, אולה.

../images/Emo24.gif אוליצ´קה....

שולחת לך
עם מלא תרופות. רציתי לאחל לך החלמה מהירה. ולספר לך שזה שאת חולה לא אמור להשפיע על קליטה או אי קליטת עוברים. אני אסטמתית ולאחר ההחזרה הראשונה שלי היו לי מלא התקפים והייתי צריכה אינהלציות כל ארבע שעות והשתעלתי כמו חמור ומה לא - ובסוף הייתי בהריון עם תאומים
ומותר בהחלט לקחת אקמול, או סירופ של ילדים נגד שיעול, גם לאישה בהריון. תשאלי את הרופא שלך ותראי שהוא יאשר את דברי. גם אני לקחתי בזמן ההריון שהיה. תהיי בריאה. סאני.

תרגישי טוב, חמודה!!

מקווה שזה יעבור ממש ממש מהר (יש לך מוטיבציה להחלים עד יום שישי...). למוקפאים אולי זה דוקא טוב החום הגבוה? הפשרה "אינסטנט"?...

עמית@

New member
אולה חמודה ../images/Emo10.gif

אני כל כך מבינה אותך.. אני מסתובבת שבוע כבר עם דלקת גרון וחום..
אני מקווה שהקטנים שעמדו כל כך יפה בהקפאה והפשרה כבר לא יתרגשו מקצת חום- והרחם שלך תגן עליהם כמו אינקובטור משוכלל שאין כדוגמתו. חשוב שתשתי המון המון- שתנוחי- הם כבר ימצאו את דרכם (כולי תקווה שעמוק לתוך הרירית הם ישלחו ידיים) עמית

אושרת@@

New member
וויי למה הכי גרוע? זה החלק הכי טוב

הכוונה להחזרה,, תחשבי על זה כך,,,אם תהי עסוקה בלהיות חולה,,לא תהיי עסוקה בלחשוב אם הצליח או לא,, לא נכון? למה לא תגיעי למפגש,,,? כי הוא לא כולל הריוניות
תרגישי טוב

innes

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gifהחלמה מהירה, אולה../images/Emo23.gif

יעל@

New member
אולה יקרה ../images/Emo24.gif

דבר ראשון החלמה מהירה מהירה, השפעת כנראה עברה אצלך. ובהצלחה עם המוקפאים, מחזיקה לך אצבעות. יעל

תרגישי טוב , רפואה שלמה...../images/Emo101.gif

חצי עולם חולה עכשיו והחצי השני תיכף ידבק... מקווה שתהיה קליטה מוצלחת למוקפאים , שבטח מזמן כבר הפשירו ונהנים מחמימות הגוף. ענת.

ינסון

New member
דבש ובצל

אולה... תארגני לעצמך איזה סירופ מהטבע... וזה עובר! ולסנפרוסטים הקטנים... התנחלות נעימה... למרות שאמא לא הכי בריאה...ובי בעוד 9 חודשים!!!

עכשיו בטח כבר חם להם מספיק

ויכול להיות שהגוף יוריד את החום לבדו וירפא את עצמו. יש לך יומיים להחלים אולה.

עמית@

New member
עכשיו גם לי עלה החום ../images/Emo10.gif הוא 38.5

למישהו יש פתרון להוריד אותו- ומהר????? מקווה להתאושש במהרה

אולה *

New member
חמודה, אני לוקחת אספירין

והחום יורד (לשעה). למה זה קורה לנו? אני כל הזמן עסוקה בלקחת תרופות - 4 פעמים ביום פרוגינובה, לפחות 4 אספירין, זריקת גסטון, ויטמין C, תרופה הומאופטית נגד שפעת.
תרגישי טוב.
אולה.

למעלה