אני חולה (ט)

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני חולה (ט)

סוף היום, כרגיל יושבת ומסכמת עם עצמי מה אכלתי ומה לא. מעלה חיוך על שפתיי כשהסיכום הוא מנימלי- כמעט ולא אכלת כלום, אומרת לעצמי בגאווה. ואני חולה לא כי לא אכלתי אלה כי אני שמחה על זה, גאה בעצמי, מאושרת שהתגברתי על הרצון לזלול מהפיצה שהכנתי לבעלול ולקטן. אני חולה כל כך אז למה אני פקינג מחייכת על כך? תעזרו לי

אני חושבת שזו המחלה היחידה שהחולים בה

ממש רוצים ואוהבים להיות חולים, והדואליות הזאת יכולה באמת לשגע. הרצון להחלים מתנגש לא אחת עם הרצון להמשיך ולדבוק בחולי. לפעמים עד שאנחנו מגיעים לקרקעית של המיץ של הזבל אין שום דבר שימשוך אותנו החוצה. לכל אחד הקרקעית שלו, ואני בספק אם לי בכלל יש קרקעית (למרות שאני עם הפרעה אחרת). ולמה את פאקינג מחייכת? כי את מרוצה מה"הישג" שלך. זה בדיוק חלק מהמחלה.

ל3

New member
תודה אלומת אור

על זה שאת תמיד מתייחסת להודעותיי ומגיבה להם. תודה שאת פה בשבילי אני מאוד מעריכה את זה. כנראה שאת מבינה אותי ואת מה שכתבתי טוב טוב

ל3

New member
תודה יקירה

האמת שאני לא משהו. עדיין מצמצת למינימום שפתאום גם הוא נראה לי יותר מדי ואני לא יודעת לאן אני עוד אגיע

אני מקווה שלא תגיעי לקרקעית של המיץ של הזבל

כדי לבחון את הגבולות של עצמך. יום אחד את עלולה לנחות כל כך קשה שכבר יהיה מאוחר מכדי להציל את עצמך. מהרגע הזה אני פוחדת. נסי להיאחז באנשים שיקרים לך, שדואגים לך ושרוצים מאוד שתחיי
.

ל3

New member
לא מסוגלת להגיב

ואולי "רק לבכות" זו גם תגובה. תודה לך אלומה תודה על עצם קיומך

כי את חולה...

אם הייתי רוצה להיות מאוד קלישאתית הייתי אומרת שזה החולי מחייך, כי הוא סופר יום לטובתו, יום ניצחון שלו.
אבל אני לא חושבת שהחולי הוא יישות, אז לא אשתמש בקלישאה.
אני חושבת שאת מחייכת כי במקום כלשהו, מקום חולה כלשהו, את מרגישה שלא לאכול זה דבר טוב, שעושה אותך אדם ________ יותר.
בשביל כל אחת מאיתנו הקו הזה הוא מילה אחרת.
עכשיו, אם תצליחי למלא מה הקו הריק בשבילך,
אני חושבת שתביני קצת יותר למה חייכת.

בכל אופן, את מצליחה להבין שזה חיוך מריר, לא בעל ערך אמיתי, לא מהסוג שאת רוצה לחייך.
אני מקווה שבימים אחרים תצליחי לבחור אחרת. גם אם זה לא יגרום לך אוטומטית לחייך, תבואי לפה, ספרי שאכלת, ואנחנו נעזור לך לראות למה זה שווה חיוך גדול.

מזכירה שאנחנו לא מציינים שמות של מאכלים בפורום. אנא הקפידי.

ל3

New member
מה זה לא לאכול בשבילי? (ט)

כל כך הרבה התחבטתי עם עצמי עם השלמת המשפט הזה וכל כך הרבה תושבות זרמו פתאום. לא לאכול זה באמת פיזית להרגיש קלילה יותר. לא יודעת נשמע אולי מוזר אבל אני באמת מרגישה קלילות, לא לאכול זה היכולת להיות שונה מאחרים- תמיד רציתי להיות כמו כולם אז אולי פה המרד? לא לאכול זה להתעסק רק בלא לאכול ולא בכל טרדות החיים שתמיד הפחידו אותי עוד בתור ילדה והרגישו לי "גדולים מדי", לא לאכול זה לרזות עד חולי כדי שיבחינו בי, שבאמת יראו אותי, לא לאכול זה להעניש את ההורים על הילדות רוויות הריבים שלהם כי אם אמא דואגת לי אז אני מענישה אותה, לא לאכול זה לעשות דווקא לעצמי, להעניש את עצמי על משהו שעשיתי בעבר, משהו נורא שלעולם לא אוכל לסלוח לעצמי עליו, לא לאכול זה להפוך להיות מושלמת מה שכולם תמיד חשבו שאני אבל רק אני ידעתי שאני ממש לא כזו. אבל לא לאכול זה גם להיות עייפה, עצבנית כל הזמן, חסרת מוטיבציה ויכולת
חושבת שסכמתי פה חצי שנה של טיפולים עם המטפלת המדהימה שלי.

למעלה