אני חולה בבית

אני חולה בבית

תשאלו למה זה צריך לעניין אתכם? צודקים אין לי סיבה ממש טובה לתת. א-מ-מה במהלך שיטוטי באנטרנט, הגעתי לאתר של מעריב nrg, ושמתי לב לתופעה משונה, לכל כתב בעל טור קבוע מוצמדת תמונתו, שהרי הימים בהם נהוג היה להסתיר את פניו של העיתונאי חלפו להם מין העולם, ובכן גיליתי שכל הבחורים מצטלמים כשהם נשענים על כף היד שלהם, או מניפים את אצבעם אל-על. מה זה אומר? טל לתשומת ליבך. וגלית, אני לא על כדורים, אני על וירוסים.

נימשון

New member
זה אומר ש...

את ללא ספק צריכה שנ"צ

דעתי תיקבע

ביתר פירוט לאחר שאקבל לפחות קישור אחד עם דוגמא לתמונה אבל כמובן שהתשובה נורא פשוטה אצלי חצי מהגברים הם פשוט פוזיונרים, חושבים שהם נחשקים ומאמינים לעצמם והחצי השני סתם חסרי בטחון ממושמעים שעושים מה שהצלם אומר :) השאלה היותר מעניינת, היא, האם העובדה שציפית ממני לתשובה בגלל שאת חושבת שאני מספיק דבילית כדי לשתף פעולה בנושא שכזה חחחחחחחחח תרגישי טוב בובה

הערות לסדר היום

נימושון! מה זה שנ"צ? טל, שתי סיבות הביאו אותי לפנות אליך, האחת כי את חדת אבחנה, או לפחות מאבחנת לטעמי, שזה סוג של חדות-עין, והשניה, כי כן אני חושדת במדד הנכונות שלך לעסוק בנושאים ברומו של הר הדביליוס. איזה קישור איזה? נראה לך שאעמוד במשימה? תעשי ככה: הקלידי במהירות אלגנטית את הכתובת הבאה: www.nrg.co.il ומייד יתפסו את עיניך אותם בחורים שמבקשים לעצב את השקפת עולמנו וגם בחורות אבל פחות.

שנ"צ - שנת צהריים

בקשר לסיבות שבגללן פנית אליי : את הראשונה אני אקח כמחמאה את השניה אני אקח..לתשומת לבי (ואעשה עם זה כלום
) לגבי התמונות, הם, או מי שכיוון אותם לפוזה הזאת, פשוט חושב שזו פוזה שמקרינה חכמה ורצינות.. נו שויין נדיר לתפוס אותי קמה לקחת כוס מים אז למה למה למה דווקא עכשיו כשיש הפסקת מים, בא לי מים? גם בגילי המופלג הפסיכולוגיה עובדת עד כדי כך???
רוצה מים!

הערות לסדר היום

נימושון! מה זה שנ"צ? טל, שתי סיבות הביאו אותי לפנות אליך, האחת כי את חדת אבחנה, או לפחות מאבחנת לטעמי, שזה סוג של חדות-עין, והשניה, כי כן אני חושדת במדד הנכונות שלך לעסוק בנושאים ברומו של הר הדביליוס. איזה קישור איזה? נראה לך שאעמוד במשימה? תעשי ככה: הקלידי במהירות אלגנטית את הכתובת הבאה: www.nrg.co.il ומייד יתפסו את עיניך אותם בחורים שמבקשים לעצב את השקפת עולמנו וגם בחורות אבל פחות.

הערות לסדר היום

so deep

mr darcy. what are you hiding behind those "clever" remarks? of course i am looking at there fingers, it is a knowen fact that it is attached to their pines, their gay pines.

למעלה