אני חוזר(ת) הבייתה...

sandradee

New member
אני חוזר(ת) הבייתה...

היי אנשים חזרתי מדרום אמריקה היישר לפורום

sandradee

New member
אממממממממממ

הייתי 4 חודשים בארגנטינה צילה ברזיל בוליביה ופרו היה מדהים....... זהו

get well

New member
מה כבר עברו 4 חודשים??

אמא... שימי תמונות אפילו של נופים וכאלה

צומיש

New member
זה נראה לך מספיק ../images/Emo2.gif

אנחנוו רוצים פירוט ותמונות

NAORNAOR21

New member
ניראה לי שהיית...

4 ימים .....מה אין חוויות תמונות .....מה זה?

sandradee

New member
כן כבר הרבה כ"כ הרבה זמן...

טוב אני אספר לכם עכשיו בפירוט... נחתתי בבואנוס איירס(ארגנטינה) בערב חג המולד כל הרחובות היו ריקים וחשבנו שזאת אמנם עיר יפה אבל משעממת... ב07:30 בבוקר המכוניות כבר התחילו לצפצף...עלק עיר משעממת התעוררנו לעיר הכי מדהימה... אחר כמה זמן נסענו למר דל פלטה שזאת האילת שלהם לחגוג שם את הסילבסטר והיה ממש אחלה משם נסענו לברילוצ'ה - המקום הכי מדהים בעולם נראה לי, עיר שנראית כמו בשוויץ, אוכל מדהים- סטייקים שוקולדים גלידות והכל בזול ושם עשינו גם טרק בפארק לאומי. בברילוצ'ה שכרנו רכב לשבוע ועשינו את האגמים הארגטניאים והצ'יליינים (כן עברו קצת לצ'ילה) אהה וגם עשינו תאונה וחזרנו לברילוצ'ה לקינוח בכמה סטייקים מברילוצה נסענו לאל קלפטה ומשם לאל צייטן עשינו טרק בשם הפיטז רוי באל קלפטה ראינו קרחון ענקי מתנפץ... משם נסענו לצ'ילה לפונטו נטלס לטרק בשם טורס דל פיינה משם לפונטה ארנס לראות פינגוונים אחרי זה נסענו לאושוואיה העיר הדרומית בעולם שנקראת סוף העולם... אחרי זה טסנו לבואנוס איירס ושומדבר לא טוב כמו ארגטינה הזולה היפה והמדהימה היינו במפלי האיגווסו ומשם לריו דה זנרו אחרי זה עשינו קרנבל באולינדה ירדנו לחוף מדהים בשם מורו דה סאו פאולו אחרי זה עוד קצת ריו ואז חתכתי לבוליביה... ירדנו לאיוני לעשות את מדבר המלח ששם ראינו לגונות גייזרים ומדבר מלח כמובן אהה ומלא אלפקות ואז עלינו ללה פז שהיא באיזה גובה 4000 ומשם טסתי לערבות ביצתיות ולג'ונגלים ואז נסעתי לפרו והייתי באיים צפים ואחרי זה בקוסקו הייתי בעיר האבודה של האינקה- מצ'ו פיצ'ו ואז טסתי ללימה ואז למדריד ואז לישראל זהו פחות או יותר פשוט אני קצרתי כי חברים בדרך :)

im mitzi

New member
הוווו שלוםםםםם

ילדה את חייבת לי המון סיפורים, האימיילים שלך לא הספיקו!!!

יפה...עכשיו תורי...

אני טס לבואנוס איירס עוד 10 ימים! קראתי את מה שכתבת וציחקקתי... פשש תיארת את זה ממש בקצרה... אם יש לך טיפים טובים שיוכלו לעזור לי אשמח מאוד לשמוע... מה ברילוצה עד כדי כך מדהימה?? עשית הרבה טראקים? גנבו ממל משהו?

sandradee

New member
ברור ש...

תיארתי את זה בקצרה כי זה 3 חודשים וחצי ולך תדע את מי מעניין מה אם אתה רוצה יש לי אי סי קיו או מסנג'ר [email protected] icq # 88928617 אני אתן לך שמות של מקומות מומלצים וטיפים ואני מאוהבת בבואנוס איירס ברילוצ'ה ואושוואיה... ובכלל בארגנטינה ולא גנבו כלום ב"ה אהה ואם אתה רוצה שק שינה אני מוכרת את שלי

Orbi

New member
אוי בואנוס...אוי אושואיה

איפה עוד היו לך שקיעות ב11 וזריחות ב3?....... ארגנטינה אל מחור דל מונדו!..:)

למעלה