אני חוזרת!

אני חוזרת!

בכיתי המון היום...כאב לי... וכואב לי.בא לי לצרוח רק לאמא, אני בטוחה שהיא שומרת לי פינה חמה בצד...אבל היא לא שומעת אותי. אוף! אמא,אמא איך את יכולה להתעלם ממני?? איך? אמא, רק בקשה קטנה בפי, פקחי עיניך הביטי בעיניי ואמרי לי למה?? מדוע?? אמאאאא! את בטח מרגישה כמה אני עצובה, אבל את לא בטוחה בעצמך, ברגשותייך, בחייך, אם הית בטוחה בעצמך,במעשיך וברגשותיך אז לא הית כ``כ נוקשה,חדה ותוקפנית. אמאאאא,רק תאמרי לי למה? מה אני שונה מפרננדס או מסואוזה?? מה? את הורסת לי את החיים, את הכל! אבל אני מכל הלב אאחל לך...שתצליחי לטפח שאיפות גדולות ותדעי להנות גם מדברים קטנים..! אוהבת,מתגעגעת, כואבת ובוכה.אני מרחוק (קרוב) עדןןן

עדןןן../images/Emo201.gif

מה קרה שם בדיוק? יש איזה התקדמות בתיק שלך שם? התקשרת אליה?ניסית לפגוש בה? מה קרה?? אני איתך, מחבקת ח ז ק !!!

ORITI61

New member
../images/Emo7.gif

מתוקה, לפי ההודעה אני מבינה שלא הלך טוב, אני יודעת שזה לא כל-כך מעודד כרגע אבל לפעמים כל מה שקורה לנו בסופו של דבר הוא רק לטובה. אני לא ממש יודעת מה קרה שם אבל לבי איתך...

מיקימק

New member
עדן.....

כל כך חבל לשמוע שזה מה שייצא. את יודעות שכולנו פה איתך, נכון??? לפחות עכשיו את יודעת את האמת, גם אם היא לא נעימה.... אפשר להציע לך משהו? אני לא יודעת אם זה אפשרי בכלל..... אבל את כבר נמצאת במקום יפה ומיוחד, אולי תקחי לעצמך כמה ימים לטיול, לנקות את הראש? לראות נופים, לפגוש אנשים. קצת להרגע ולעכל את כל מה שעבר עליך... סתם הצעה, שאני לא בטוחה בכלל שהיא אפשרית... בכל מקרה שולחת חיזוקים וחיבוקים

אם רק יכולתי להשאר לאיזה טיול...

היתי נשארת בלי לחשוב פעמיים, להתרענן מעט,אבל אני חוזרת! לילה טוב! בעצם, בוקר מקסים לכן שם רחוק אבל קרובות בלב...! אמא, כמה שהיא אטומה, הו, כמה... אמא אמרה שהיא לא מוכנה להכיר בי ושזה לא בטוח... (האשה הזו בכלל לא סגורה על עצמה...) ושתוך כמה שבועות היא תשלח תשובה סופית.. (הרשויות חייבו אותה לענות סופית, כדי לסגור את התיק) ומכיוון שלרשויות שם לא שוה להחזיק אותי פה (מבחינה כספית) עד שהגברת תענה תשובה אז כבר ביום חמישי הקרוב אני אהיה בארץ! ייש! אני כ``כ מתגעגעת לכולם בישראל! ומה שנותר לי לקוות שאמא תהיה קצת יותר חכמה ו...תאמר כן! אני מאאאד מקוה. בינתיים אני אחזור לישראל,ללימודים, לבצפר,לפר``ח שכ``כ מחכה לי.., לאחים שדואגים לי, לאבא שרוצה להבין אפילו כשקשה לו- וקשה! ואליכן, בנות הפורום היקר הזה! כמה היה קשה לי פה רחוק,בלי אבא, האחים, הבצפר, הלימודים, הפר``ח, הכל! אפילו שהכל לא כזה מאיר לי פנים אבל זו המציאות, לזה התרגלנו, ועם זה נמשיך לחיות בהתמודדות קשה, שהיא שווה! היא מוציאה אותי מחושלת יותר וזכה יותר כמו... כמו זהב,זהב שיוצא מכור ההיתוך, ככה זך,נקי,טהור! שיהיו בשורות טובות! אוהבתותכן גם מרחוק... עדןןן.

hartuvim

New member
מחכים לך בארץ../images/Emo24.gif

הי חמודה. צר לי שאמך הביולוגית מעמידה אותך במצב הזה. מה אומר לך? חומר שיוצא מזוכך מכור ההיתוך הלוהט הוא דימוי טוב לכך שאת נתרמת מהסבל בסופו של דבר. ואין לי ספק שאת שווה זהב, אז גם זה מתאים
. אולי גם היה טוב לנסוע כדי לגלות למה בכל זאת, למרות הכל את מתגעגעת. אני שולחת לך הרבה חיבוקים- אמיצה שכמוך! ומחכה לשמוע עוד חוויות וסיפורים בארץ. שירה.

למעלה