אני חוזרת לרכב ו....

animals lover

New member
אני חוזרת לרכב ו....

כבר לא רכבתי למעלה משנה....ולפני זה רכבתי כ-3 שנים... אני לוקחת שיעור ביום חמישי וביום שישי... אני רוצה קצת עצות לגבי מה לעשות שלא יהיו לי שרירים תפוסים-אם אפשר... ואני רוצה גם לשאול-תוך כמה זמן אני אמורה לחזור לכושר טוב ברכיבה ולהגיע שוב לרמה גבוהה-לפחות של לעשות קאנטר אם אני ארכב עכשיו ביום חמישי ושישי אבל בד"כ אני ארכב פעם בשבוע-ביום שישי? אני יודעת שכל אחד והרמה שלו אבל עדיין... אפשר בכלל להתקדם בקצב טוב אם לוקחים שיעור בשבוע? (משך השיעור 3/4 שעה)

אממ............

בקשר לשרירים אני לא חושבת שאפשר לעשות משו אחרי איזה חודשים כבר לא תרגישי את זה......... לאט לאט יחזור לך הכושר והכל יהי טוב! בקשר לרמה את יכולה להתקדם בקצב של פעם בשבוע אבל אני מציעה לבוא לחווה בזמנך הפנוי גם בלי שיעורים! אולי ייתנו לך לעלות על הסוסים (אצלנו זה ככה....אם היה סוס פנוי היינו עולים עליו!) ובכלל למה הפסקת לרכב!?!!?

animals lover

New member
הפסקתי לרכב כי...

מכל מיני סיבות אישיות...יכולתי לבוא רק פעם ב-חודש או אפילו יותר-וככה לא התקדמתי בכלל ברכיבה-אפילו הדרדרתי וסתם זה היה בזבוז כסף... אבל מה זה משנה-עכשיו אני חוזרת!!!!!!!!!

animals lover

New member
ועוד משהו קטן....

יש פה מישהו בפורום שהפסיק לרכב לתקופה ארוווווכה?

אני.,.......

לפני שהתחלתי לרכב בדני היי הייתה לי הפסקה ארוכה של רכיבה מהסיבה הפשוטה שפשוט לא היה לי איפה! אמא /לי לא רצתה להסיע אותי רחוק אז לא רכבתי אבל זה בסדר הכושר חזר והשרירים כבר לא נתפסים אחרי איזה חודש חודשיים!

animals lover

New member
אני מקפיצה את ההודעה...

בבקשה תתיחסו אל ההודעה... זה נורא נורא חשוב לי....

למעלה