אני חד לכם חידה !!!!!!!

Fantastic1

New member
אני חד לכם חידה !!!!!!!

יש משפט בן-20 אותיות ואתם צרכים להפוך אותו ל-18 ואתיות מותר לכם לעשות הכל כידי להצליח ! המשפט: "אין דבר העומד בפני הרצון" רשמו אותו ב-18 אותיות כן שנוכל להשתכנע שהמשפט נכון... אני כבר מחכה לתשובה ואני חושב שזו חידה מאוד מאוד קשה לי לקח כמה ימים לפתור אותה+רמזים... אז אני מחכה

Fantastic1

New member
נו תנסו לפתור

זה לא קשה כל כך יש כאן אנשים כחמים כמו לא יודע מה אז תנסו לפתור .....

רגע, תן הזדמנות לאנשים .. ../images/Emo6.gif

לא צריך להקפיץ את ההודעה כבר אחרי 10 דקות .. האנשים כאן עוד בשלבי התאוששות מהתחרות שהייתה הערב ...

Fingertip

New member
../images/Emo62.gifנסיון...

"N דבר העומד בפני הרצון"? "מתמטיקאי ומהנדס הולכים להרצאה בנושא "מרחבים מטריים ב-9 מימדים". כל ההרצאה המהנדס יושב לו מבולבל, והמתמטיקאי נהנה מכל רגע. אחרי שההרצאה נגמרת, המהנדס שואל את המתמטיקאי: "איך הייתה ההרצאה?" "נהדרת! נהניתי מכל רגע!" "באמת? איך הצלחת לעקוב? הייתי מאוד מבולבל..." "פשוט! דמיינתי את זה בראש." "דמיינת בראש?! איך אתה יכול לדמיין 9 ממדים?" "טריוויאלי. אני מדמיין את זה ב-n מימדים ומציב n=9!" אהד.

Fantastic1

New member
צדקת !!

את ילד פשוט גאון ידעתי שאתה ולא אחר יענה על זה אתה כחם מדיי !!

Fingertip

New member
../images/Emo9.gif עכשיו אני מסמיק...

אל תגזים... זו בדיחה שמתמטיקאים אוהבים לעשות. לפחות בתחילת הדרך. וחוצמזה, אני לא מתקרב אפילו לרמה של חלק מהחידות ששמים כאן... "יהיו a1,...,an, סדרה של n מספרים..." "רגע! יש או אין מספרים?!" אהד.

Fantastic1

New member
רק שתדע ....

אני ילד בן 13 ואתה ?? ואני יחסית קטן ואטני דיי טוב בחידות אבל אין לי סיכוי להיות כמוך

Fingertip

New member
18 ו-5 חודשים.

ואת החידות שחדתי מקודם (לפחות, אלה עם הפיל וכו´ וארון הקבורה) חד לי בן דוד שני שלי, והוא עוד בבי"ס יסודי... אהד.

Fantastic1

New member
אז ??

זה לא אומר הגיל שמי שחד לך !! אני בטוח שמישהו אמר לו את הפתרון והוא לא כמונו שממציא חידות .........

Fingertip

New member
רגע../images/Emo70.gif

אז הגיל כן קובע או לא קובע? אני מבולבל... אחד הדברים (אחד מתוך רבים) שלמדתי באוניברסיטה הפתוחה זה שהגיל לא אומר כלום. אתה יכול להיות בן 28 ולהתנהג (עם אותה רמת ריכוז וכו´) כמו ילד בן 10, ואתה יכול להיות בן 15 וללמד אנשים שגדולים ממך ב-10 שנים. תצא מזה! הגיל הוא לא מדד! אהד.

Fantastic1

New member
אז אני נותן לך הסבר ../images/Emo70.gif

רמת הקליטה וההבנה והזכירה יותר קטנים משל מבוגר בן 25 אך יש מקרים מאוד מוזרים שיש לאנשים פגם במוח שגורם להם להיות חכמים על יתר המידה אז אין קובע הגיל במרים מסוימים אז מבוגר יש לו 94% להיות יותר חכם מילד בן 10 !! הבנתה ?? ולי אומרים שאני גאון אבל תאמין לי שלא אני ילד מעופף אני תמיד שוכח הכול........... מזל שאני לא שוכח להחזיר תשובה בפורום !

למעלה