אני חדש?

aviel1322

New member
אני חדש?

אני חדש ואני לא יודע כלום מישהו ובקשה יכול להגיד לי מה זה 1 STR 2 DEX 3 INT 3 LUC 4 מה זה נוב?

ווינגז

New member
ברוך הבא

לכל דמות במשחק יש סטטיסטיקות מסויימות שהוא צריך להעלות בדרך די קבועה מראש, תלוי איזו עבודה הוא רוצה (העבודות הראשונות שיש - גנב, קשת, קוסם, לוחם). STR זה כח, DEX זה, וואו, אני לא בטוחה, זריזות? LUC זה מזל INT זה אינטלגנציה, חוכמה. שחקן שרוצה להיות קוסם, למשל, צריך להעלות בסטטיסטיקות האלו את ה-INT ל-20 בשביל להיות בעבודה ראשונה (בשלב שמונה, בניגוד לכל שאר העבודות שמתחילות בשלב עשר). קוסם מעלה את הסטטיסטיקות ב-INT וב-lUC, אלא אם יש מקרים מיוחדים. כל "סוג" דמות, מעלה שני קריטריונים שונים בסטטיסטיקות, עוד מעט יבואו אנשים שיסבירו יותר נוב, כמו שכתבתי למעלה, זה משהו שקשה להגדיר בעברית... מן כינוי גנאי לאדם שאין לו מושג מה הוא עושה (בניגוד לNewbie, שזה כינוי לאדם שחדש במשחק ולומד מה עושים בהדרגה).

G o l i a t h

New member
../images/Emo94.gif לא בפורום אבל מבין

STR=כח DEX=זריזות INT=אינטליגנציה LUC=מזל noob= (או כל וורסיה אחרת של המילה) זו מילת גנאי לאנשים חדשים שלא מבינים במשחק או לא מיומנים בו, משתמשים בה בכל משחקי הרשת ולכן זו מילה שטוב לדעת מה היא אומרת. התשובה המתאימה ביותר לזה היא STFU=shut the fuck up ועכשיו הסבר קצר על התכונות: כח - כח עוזר בעיקר ללוחמים אבל חשוב גם לקשתים ולגנבים והוא אחראי על כמות הנזק המקסימלית שאתה יכול לעשות ועל כמות החיים שלך. בנוסף אתה צריך רמה גבוהה של כח בכדי להשתמש בנשקים ושריון של לוחמים וחלק מהציוד של הקשתים והגנבים. זריזות - זריזות היא התכונה העיקרית של הקשתים, היא קובעת את כמות הנזק המינימלית שאתה תעשה וגם אם תוכל לפגוע במפלצות ברמה גבוהה, ולכן היא גם מאד - אבל מאד - חשובה ללוחמים וגנבים. קשתים ולוחמים צריכים אותה בשביל ציוד וגם גנבים בשביל חלקו אינטליגנציה - חשוב מאד בשביל קוסמים וכעיקרון, רק בשבילם. הוא קובע את הדיוק של הקסמים שלהם (משמע אם הם יפספסו או ייפגעו במפלצות ברמות גבוהות) ואת הכח של הקסמים שלהם, אם אתה קוסם תעלה הרבה רמות באינליגנציה, כי אתה תצטרך את זה גם לציוד וזה הדבר הכי חשוב בשבילך מזל - הכי חשוב בשביל גנבים אבל גם בשביל קוסמים. זה קובע את הנזק שעושים הגנבים בהתקפות שלהם (חוץ מכח וזריזות), גורם למפלצות לפספס אותך יותר ומוריד את כמות הניסיון שיורדת לך כשאתה מת. מידע על איך להשתמש בתכונות אתה יכול לקבל בכל מיני מדריכים באינטרנט וכו'

למעלה