אני חדש!!!!!!!!! באנה אני חדש אזדברו איתי טוב אני משבט שבות בן 15 השנה!!!!
Y y0n15 New member 3/1/07 #1 אני חדש!!!!!!!!! באנה אני חדש אזדברו איתי טוב אני משבט שבות בן 15 השנה!!!!
ה המאפיה האילתית שולטת New member 4/1/07 #7 הדבר היחידי שלא נכון במשפט... זה שהם לא להקה. הם חצי איש וחצי...
א איתמר זלק New member 5/1/07 #11 טוב עוד משהי עם טעם גרוע במוזיקה בית הבובות זה לא מוזיקה זה סך הכל כמה אנשים שמנגנים את אותם שירים כל הזמן וכולם נשמעים כמו שירים של על האש חוץ מזה שאלה שירים גרועים עם מילים שהמורה שלי בכיתה אלף אמרה לי
טוב עוד משהי עם טעם גרוע במוזיקה בית הבובות זה לא מוזיקה זה סך הכל כמה אנשים שמנגנים את אותם שירים כל הזמן וכולם נשמעים כמו שירים של על האש חוץ מזה שאלה שירים גרועים עם מילים שהמורה שלי בכיתה אלף אמרה לי
ר רוני13 New member 5/1/07 #12 הטעם של כולם במוזיקה גרוע...? מה אכפת לך מה אנחנו שומעים? חחח... מה יהיה בפעם הבאה?תבקר אותנו על מה שאנחנו אוכלים?
הטעם של כולם במוזיקה גרוע...? מה אכפת לך מה אנחנו שומעים? חחח... מה יהיה בפעם הבאה?תבקר אותנו על מה שאנחנו אוכלים?
מ מ ק ר ה א ב ו ד New member 6/1/07 #13 איתמר! אני דורשת שתחדול עם השטויות שיוצאות לך מהיד ומיד! בית הבובות היא אחת הלהקות שיצאו! אם לא היחידה.... אז ששששששששש למורה שלך כנראה יש אוצר מילים שמורכב יחד לשירה מדהימה! אולי מי שמלמדת אותך היא מורה לשירה....
איתמר! אני דורשת שתחדול עם השטויות שיוצאות לך מהיד ומיד! בית הבובות היא אחת הלהקות שיצאו! אם לא היחידה.... אז ששששששששש למורה שלך כנראה יש אוצר מילים שמורכב יחד לשירה מדהימה! אולי מי שמלמדת אותך היא מורה לשירה....
ו ורודת שורש New member 3/1/07 #3 ברוכהבא ../images/Emo70.gif תהנה המונים רק תזהר.. הפורום ממכר אז אל תשכח לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה. נצח שליטה ספר קצת על עצמך..
ברוכהבא ../images/Emo70.gif תהנה המונים רק תזהר.. הפורום ממכר אז אל תשכח לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה. נצח שליטה ספר קצת על עצמך..
ש שירן12345 New member 4/1/07 #8 הייייי..ברוך הבא! אני גם ממש חדשה פה...אז אני מבינה איך אתה מרגיש...חחחחחח.... מאיפה אתה בארץ? איזה סניף??? וחוץ מזה- מה נשמע...?
הייייי..ברוך הבא! אני גם ממש חדשה פה...אז אני מבינה איך אתה מרגיש...חחחחחח.... מאיפה אתה בארץ? איזה סניף??? וחוץ מזה- מה נשמע...?