אני חדש!!

אני חדש!!

כולכם יכולים להבין את ההרגשה שלי עכשיו. אני בטוח שחוויתם אותה בעבר. הרגשת ההתחדשות. ההודעה הראשונה בפורום. ההודעה הראשונה בחיים. ההודעה הראשונה בכלל. כמובן שאני מדבר על הניק הזה (אפשר לומר גם על הפורום הזה). למרבה המוזרות, על הפורום הזה לא שמעתי ברדיו, לא קראתי בעיתון ואפילו לא ראיתי פרסומות בטלויזיה. נודע לי על קיומו דרך חברים טובים שלי. שלושה מהם, אם נדייק. אמנם אני לא בטוח שהם עצמם מודעים לזה שאני מצטרף חדש למערכה, אבל מצד שני אני לא כל כך בטוח שהם מודעים אחד לכתיבתו של השני. (אני רוצה להאמין שהם כן מודעים לעצמם). בכל מקרה, ברוכים הבאים לעצמי. וברוכים הנמצאים לכולם. אני אשמח לקחת חלק בפורום הזה.

boaZone

New member
אתה יכול לקחת את הבאנרים

אף אחד לא משתמש בחלק הזה של הפורום... ברוך הבא.

../images/Emo6.gif

ברוך הבא לחבר החדש

n oy

New member
מעניין שם בסוף?

זה מה שהמורה שלי היתה שואלת עם העיניים מכוונות אלי. ברוך הבא לפורום. השתלבות נעימה. אני מציעה רק חתולות,אבל אצא מגדרי ואביא לך
כי הגיע החורף. קפה ועוגה זה תפקיד של מישו אחר. מיאוווו (ואני בכלל שונאת חתולים.אז מישו יכול להסביר לי את זה?) נוי

hemi32

New member
זה מה שנקרא ראש בקיר?!

טוב, זו החלטה שלך, ובכל אופן ברוך הבא ברוך הנימול לשמונה.. הקוואטאר כבר בא.. חכה..

הממממ

[אייקון של פנים מהורהרות] תחושה מוזרה שוטפת אותי כרגע, תחושה של דג'ה וו. יכול להיות שאני מכיר את סגנון הכותב שמעלי? יכול להיות שכבר שמעתי את צמד המילים "ישר עד הסוף" מתי שהוא? מן הסתם אני מדמיין... אלך לי לחפש את נמו במקום אחר.

אווווווווף. אני לא יכול להסתתר!

מתסבר שאנשים מזהים אותי יותר מידי מהר. בכל מקרה , השאלה אם הזיהוי הזה נעשה בשיתוף עם אנשים נוספים שרמזו רמזים עבים על החדשנות האופפת אותי בימים אלו. ואגב, נופל חופשי שלי, אנשים נהנו מנמו שלי ברמות קשות. ותודה לכולם על הברכות!!! אני מאד מעריך את החום. ביי בינתיים. מקווה להכנס הרבה.

המאהב 9

New member
אמנם בוקר עכשיו- זמן לקפה

אני אחרי משמרת לילה.. אז זמן למקלחת ולישון ברוך הבא

למעלה