אני חדש

אלי פלס

New member
ומה דעתך לדבר אתנו כאן קודם?

בדרך כלל אנחנו מזמינים את האנשים החברים בפורום... אתה מוזמן להצטרף אלינו. בנוגע למסיבה עצמה הרי שאתה מוזמן לפנות לשחף-בת ולמסור לה פרטים כדי שתוכל ליצור אתך קשר...

אלי פלס

New member
"עצות"

מכתיבה בפורום בניק "חייקה" אתה לא ממש יכול להפגע.
אם תגיע לאיזשהו מפגש הרי שאנחנו נדע מי אתה ולכן, לנו אתה גם יכול לתת את הטלפון שלך. אני לא יכול לתת עצות אבל עקב הרגישות של הפורום ושל המשתתפים בו אנחנו לא מזמינים אנשים חסויים למפגשים...

אלי פלס

New member
"מסרים אישיים"

אתה יכול לשלוח את הטלפון שלך במסר אישי... בנתיים, במקום שנמשיך כאן במשא ומתן, מה דעתך לספר על עצמך? אתה לא מוכרח לחשוף כאן פרטים אישיים שיכולים לגרום לכך שמישהו יזהה אותך...

טוב

New member
טוב נחלצת לעזרת אלי.....

חייקה. קודם כל ברוך הבא בצל קורתנו (תיזהר שהקורה לא תפול עליך). אנחנו נורא שמחים שבאת , אבל יש בעייתיות בבקשתך. תאר לעצמך שאתה מגיע למפגש, ללא הכנה מוקדמת, ואת מי אנחנו רואים מול העיניים אם לא את הרב הגדול אמנון יצחק? הרי יכול להיות שזה אתה, לא? אתה מסתתר תחת ניק ניים. או גרוע מכך, תאר לך שאנו חושפים בפניך את מיקום הפגישה, ואתה מגיע באותו ערב, והנך לא אחר מאשר אמא של "מחפשת דרך". הא? מה יקרה אז? היא לכך ובהתאם לזאת, רצוי שתשתפשף פה קצת קודם. כמו שאלי אמר: אי אפשר לדעת מי אתה, אם אתה קורא לעצמך "חייקה", ולא משאיר פרטים מזהים. (אלא אם כן חייקה זה שמך האמיתי מבטן ולידה, שזה סיבה טובה לחזור בשאלה בפני עצמה). בכל מקרה, אם קשה עליך מאד החשיפה בפני כולנו, אתה יכול לשלוח מסר אישי (דרך תיבת המסרים) לאלי, והוא כבר יקבל אותך בסבר פנים יפות (פנים יפות יש לאלי). בכל מקרה, אנחנו שמחים על הצטרפותך,ומקוים שאתה אחרי החלק הקשה בתהליך. גלישה נעימה. טוב.

חייקה

New member
תודה לכולם על הרצון הכנה אני שמח

שאני יכול לסמוך עליכם איך נכנסימלמסרים אישיים מטלפון נייד

אם אתה רוצה לשלוח מסר

לאלי, למשל תלחץ על השם שלו (מופיע בכחול בכמה הודעות בדף) ויפתח לך הכרטיס האישי שלו. שם, בצד ימין למעלה, תבחר לשלוח מסר ויפתח לך דף שבו תוכל לכתוב לו את כל מה שאתה רוצה וגם לשלוח. בהצלחה!

adam222

New member
חדת אבחנה!!! אך....

ייתכן והוא גולש מסלולרי ואני לא בטוח שהוא יכול לשלוח מסר פרטי!

אם הוא הצליח

להכניס בפורום הודעה מסלולרי, הוא גם יצליח לשלוח מסר פרטי מסלולרי. אין דבר העומד בפני הרצון!

sharkyM

New member
!#$@#$@#$@#

מנתקים , מפעילים מחשב , גולשים לאתר ו.... >הכריש לא אוהב שמפריעים לו על שטויות כאלו?

למעלה