אני חדש

sok777

New member
אני חדש

שלום! אני סער, אני בן 15 ואני רוצה להצטרף.. אם אתם מסכימים, כמובן. אני אוהב מאוד מוזיקה.. בעיקר בריט-פופ, רוק אלטרנטיבי.. והלהקה האהובה עליי היא אואזיס. בזמן האחרון [חצי שנה ככה] אני ממש אוהב את קולדפליי והייתי רוצה לדעת עליהם עוד ולשמוע אותם יותר.. אני מאוד אוהב את השירים ואת הסגנון.. מה לעשות? בריטים שולטים! אני אשמח אם תספרו לי דברים עליהם.. דברים בסיסיים שלפחות אני אוכל להשתלב כאן אם תרצו
תודה רבה.. דבר נוסף, אני גם מלחין וכותב שירים ויש לי דף יוצר בבמה חדשה.. [לינק מצורף] אתם מוזמנים לשמוע ולהגיב שם או כאן, אני אשמח. סער

Galadriel 3000

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

למה שלא נרשה לך להצטרף? ועכשיו: 1. קוראים לי מיכל 2. לאחרונה נחתו עליי שלושה דיסקים של אואזיס (הראשון, השני והאחרון) 3. מה אפשר להגיד על קולדפליי? יש להם שלושה אלבומים שיצאו- parachutes, a rush of blood to the head, x&y. ועוד המון בי-סיידז (שלכל בן אדם שני בפורום הזה יש את רובם, לפי דעתי) ארבעה חברים בלהקה: כריס מרטין- שירה, גיטרה, קלידים ג'וני באקלנד- גיטרה גיא ברימן- גיטרה בס ויל צ'אמפיון- תופים ואני לא יודעת... אין לי נסיון עם מה שמספרים בד"כ. אולי האנשים האחרים יוכלו לתרום לך את הפרטים המעניינים (שאני לא יודעת בדיוק מהם)

sok777

New member
מגניב..

דבר ראשון- תודה רבה על ההתיחסות ועל הכל.. אני אשמח לעזור בקשר לאואזיס ואת מוזמנת להצטרף לפורום 'אואזיס' שלנו, כאן בתפוז. באיזה שנה יצא כל אלבום? ומה מומלץ לי לקנות? [אחד בינתיים] דבר אחרון ואני מקווה שאני לא נודניק- כמה סינגלים [ובהם בי-סיידס] יש להם?

Coldplayist

New member
תשובות

Parachutes - 2000 A rush of blood to the head - 2003 אם אינני טועה 2005 X&Y אני הייתי ממליץ לך על A rush of blood to the head. ממנו תוכלו ללכת גם ל-parachutes וגם ל-x&y. יש להם 12 סינגלים... 4X3... ובי-סיידס יש הרבה, אני לא יודע כמה. proof, one i love you, brothers and sisters...

jony543

New member
ברוך הבא!!!

את מוזמן גם לקומונת בריטרוק לדעתי היא בדיוק בשבילך http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=17049

Coldplayist

New member
פרטים נוספים...

לכל אלבום הם הוציאו 4 סינגלים... האלבום האחרון יצא ב2005, X&Y. הם נפגשו באוניברסיטה ומשם הם החלו לנגן ביחד, הוציאו כמה EPים ולבסוף הוציאו אלבום ראשון parachutes בשנת 2000. כריס פעיל באירגון Make Trade Fair. הסינגל האחרון שיצא הוא The Hardest Part. בסוף הקיץ עומד להסתיים Twisted Logic Tour שנמשך כ-17 חודשים, כעת הם נמצאים באוסטרליה. לא יודע מה עוד אתה צריך לדעת... מיכל, בחזרה אלייך

sok777

New member
תודה! תודה לכולם!

בעיקרון הדבר שאני הכי רוצה הוא להצטרף לכאן ולהתחבר איתכם ועוד להכיר את הלהקה

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifוולקאם!!תהנה

מה אתה שואל אותנו בכלל?? איפה הלינק לבמה?

sok777

New member
חחח לא יודע למה אני שואל..

אולי אתם לא רוצים?!כמובן ששכחתי את הלינק לבמה.למטה כאן.המומלצים:'מנטול', 'מה צריך בן-אדם', 'יתרונות וחסרונות', 'ריח הגשם', 'המודעה' ו'אם רק'.

למעלה