אני חדש!
S SHIRANF New member 11/3/06 #4 ../images/Emo205.gif אוו דיןן.. ברוך הבאאא... אני שירן דההה תהנהה פה... =]
נ נעמקה19 New member 11/3/06 #13 ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני נעם בת 13 מת"א ומעריצה את אדית חצור. השתלבות נעימה
D dollzy New member 11/3/06 #16 העצומה להעיף את נעם מהמחשב!! כולם לחתום על העצומה הילדה לא זזה מהמחשב!!! הגוף שלה יהיה מדלדל בסוף!!!!!!!!! במקום ללכת לעשות שיעורים במתמטיקה, היא על המחשב!!!!!! סמנו נשלח את העצומה לנג'י לתרבות הדיור!!!! שייקח לה את המחשב!!!
העצומה להעיף את נעם מהמחשב!! כולם לחתום על העצומה הילדה לא זזה מהמחשב!!! הגוף שלה יהיה מדלדל בסוף!!!!!!!!! במקום ללכת לעשות שיעורים במתמטיקה, היא על המחשב!!!!!! סמנו נשלח את העצומה לנג'י לתרבות הדיור!!!! שייקח לה את המחשב!!!
נ נעמקה19 New member 11/3/06 #18 ../images/Emo31.gif אני אוהבת את המחשב וחוצמזה, אם אני לא אהיה על המחשב...איפה אני אהיה? ב VOD...? עדיף להיות איתכם! (ועכשיו כולם ביחד: אווווווו )
../images/Emo31.gif אני אוהבת את המחשב וחוצמזה, אם אני לא אהיה על המחשב...איפה אני אהיה? ב VOD...? עדיף להיות איתכם! (ועכשיו כולם ביחד: אווווווו )
D dollzy New member 11/3/06 #19 אל תענו!!!!!!!!!!! זה טרול שפרץ לנע לניק!!!!!!!! היא רוצה להכנס למכון גמילה!!!!!!!!