אני חדש

lite2006

New member
אני חדש

אני קצת חדש פה... אפשר להתעדכן מה רץ בפורום החמדמד הזה? תודה :]

lite2006

New member
תגובה לחביבה

שן שן היחידה חח אחלה שם.. לפתוח שיחה זה הצד החזק שלי חח.. את רשלצ"ית? חח רחוק ממני.. אני מיקנעם מכירה? צפון צפון.. :] טוב אז.. אני יחכה שתגיבי :)

jast

New member
הייתה פה שאלה...

אם יש יקנעמים... ומסתבר שכן. אז למי ששאל- יש! ואגב, אני חן משיכון המזרח, שזה מקום ממש מגניב אגב, נעים להכיר:]

lite2006

New member
נעים להכיר...

נייס 2 מיט חן... (דרך אגב בן או בת?) ומישו שאל? מי ששאל אז כן כן כן יש יקנעמים הלו כבוד לייצוג!!!!

היי!!!

איך קוראים לךךך? באיזה שכבה את?.. אני רינה מקן שיכון המזרח (אימפריה) ואני משפכת פלך

חחחחחח אני כולי מאגניבה....

אני מראשון מרכז... וכן אני מכירה!!!!!! וכמו שחן אמרה באמת שאלו כאן... ורינה זה לא את זה אתה!!!!!! ובאמת מאיזה שכבה אתה ושימך

הייי אני בצוות הטכני של טו בשבט!!!!

מי מאיזור שפלה יוצא גם? חניות אני מקווה שגם אתן יוצאות כי אתן מדריכות וגם נועה!!! ורינה מה איתך?

חחחח

בסוף השתפנתי ואמרתי לעומר שלא בא לי וגם אמא עושה לי בעיות.."כל יום שישי את לא בבית" (מה היא מדברת?אני באגודת האנטי יציאות בימישישי!) אגב לחדשדש הזה מיקנעם אני חן (אמבה) מקן שיכון .... (כולם פה ראשלצים חחחחחח)

lite2006

New member
שמי בישראל..

טוב קוראים לי ליאור אבל את יכולה לקרוא לי.. ליאור.. :] ואת מכירה אנשים פה או הית פה או סתם מכירה? ותודה שתיקנת את רינה לא שמתי לב אז גמני תיקנתי אותה חח חפיף עכשיו היא תלמד... ואמרתי שכבה יא'.. על החתום - אני.

יייאייי אתה בשכבה שלי :) מגניב

לא פשוט עם תרד כמה שורות תראה ששואלים..... ומה זאתא ומרת הייתי פה?? למה כוונותך?

lite2006

New member
אהלן אהלן

באיזה שכבה אתה** (אני בן..) ובשכבה יא'.. קן יקנעם אימפריה.. כן כן מי שמכיר ומי שלא זה עדיין אימפריה :) והיי גם לך באיזה שכבה את? ומה אמור להגיד לי שאת משפכת פלך? חחח

lite2006

New member
תגובה

את עונה במקום כולם האא.. מכירה בעל פה.. התכוונתי אם היית פעם ביקנעם או את מכירה מפה אנשים.. :]

כן כי הן עכשיו בקבוצה רעיונית...

והייתי צריכה להיות שם אבל אמור להיות לי ערב איזורי באיזור מרכז אבל אין לי איך להגיע לשם :( בכל מקרה אין כאן אף אחד גם ככה....

למעלה