אני חדש תמונה שלי
D daniella1980 New member 19/1/06 #3 חח ומה הוא אמור להסיק מזה שאתה מעוניין? לדעתי כל התשלובת מעניינת. במיוחד היד השמאלית שלו שלופתת את ירכו
חח ומה הוא אמור להסיק מזה שאתה מעוניין? לדעתי כל התשלובת מעניינת. במיוחד היד השמאלית שלו שלופתת את ירכו
B b0redavid New member 20/1/06 #8 אהבתי ת'תגובה "זין מענין", תפרט! מה שונה הזין הזה מכל שאר הזיינים? כי הזין הזה [תוסיף את השאר...]
ש שחר קליק ימני New member 20/1/06 #13 ...מעניין לא יודע יש לו מבנה זר עבורי. אולי לא ראיתי מספיק זרגים זקופים.
B b0redavid New member 20/1/06 #9 שהוא בחור של הפיפי, הוא רע מאוד. מניסיון מר, הייתי ילד... חשבתי שעם לחץ השתן הפרח יעוף! הוא לא עף.
A Angel Of Darknest New member 20/1/06 #11 אאוץ' :| כל פעם שאני נכנס לפה, אני חוטף כאבים, לפעמים לטוב ולעיתים קרובות מאוד לרעה :| אתם חייבים להפסיק עם זה. ועוד אחרי שעשו לי ציסטוגרפיה וציסטוסקופיה ;[
אאוץ' :| כל פעם שאני נכנס לפה, אני חוטף כאבים, לפעמים לטוב ולעיתים קרובות מאוד לרעה :| אתם חייבים להפסיק עם זה. ועוד אחרי שעשו לי ציסטוגרפיה וציסטוסקופיה ;[
A Angel Of Darknest New member 20/1/06 #12 אני מגיב לעצמי, טיהי. חברה שלי אמרה עכשיו משפט מעניין: "הכניסו לך חצי מטר צינור לחור השופכה ואת מתקפל בגבעול של פרח".
אני מגיב לעצמי, טיהי. חברה שלי אמרה עכשיו משפט מעניין: "הכניסו לך חצי מטר צינור לחור השופכה ואת מתקפל בגבעול של פרח".