שלום כולם אני חדש פה ואני רוצה להתחיל לגלוש ואני צריך עזרה איפה באשדוד יש בית ספר לגלישה כאילו ללמוד שם או שאפשר ללמוד לבד? ואני רוצה השביל ההתחלה גלשן זול איפה לקנות? ותעזרו לי תציעו הצעות
יש באשדוד מועדון גלישה שקוראים לו "לי-גל" אנלא יודעת אם הם מעבירים קורסים...אבל עכשיו אני יכולה לחתום לך שהם לא מעבירים...חורף... ואפשר לעשות הכל עם הרבה רצון ומאמץ...אבל אנלא ממש ממליצה לך להתחיל עכשיו כי זה חורף...ויהיה לך יותר קשה כי יש גלים יותר גבוהים ויותר קר... גלשן זול אתה יכול לחפש בחנויות...או אצל אנשים...יש פה הרבה אנשים שמוכרים את הגלשנים שלהם... התאמצתי טיפה והוספתי לך מאמר שאחד המנהלים כתבו פה...תקרא...ואם יש שאלות...אז בעיה שלך!! ;] סתם אתה מוזמן תמיד לשאול... אתה גר באשדוד!?
אסטרודק - גומי שדבוק לגלשן ונותן יותר אחיזה. מיועד למי שרוצה יותר גריפ, או סתם למי שרוצה לחסוך בשעווה. כמעט כל חברת גלישה מוסיפה אסטרודק לגלשנים שלה, אבל השם אסטרודק - על שם החברה הראשונה שחשבה על הרעיון.
אלוף אז מגיל קטן..לומרות שאני מכירה הרבה גולשיםוגם בטים וכאלה שהתחילו בגיל כמו שלך..אבל הכול תלוי בהשקעה שלך והקצב שלך כול אחד והקצב שלו אם אני יגיד לך כמה זמן לקח לי ללמוד לעמוד תצחק עלי כול החיים חחחחחח אבל עדין אין לזה גיל..זה לא לתחרות אלא בשביל סיפוק עצמי..ככה זה לפחות אצלי והרבה אנשים לא מבינים את זה שאין לזה גיל..