אני חדש............. ואני חולה על אפרת היא משחקת מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
S slepi New member 5/8/04 #1 אני חדש............. ואני חולה על אפרת היא משחקת מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
H HaDaRoSh New member 5/8/04 #3 ברוך הבא!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif נכון שהיא מדהימה??
ג גיגי123 New member 5/8/04 #4 ברוכה הבאה!!!!!תהנה!!! היום כתבתי רק "תהני" חחחח וכתבתי מלאאאאאא המון אנשים הצטרפו היום לפרום... ד"א תהנה (בטוחה שכן) וקראים לי ליר
ברוכה הבאה!!!!!תהנה!!! היום כתבתי רק "תהני" חחחח וכתבתי מלאאאאאא המון אנשים הצטרפו היום לפרום... ד"א תהנה (בטוחה שכן) וקראים לי ליר
נ נשממי New member 5/8/04 #5 ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איך קוראים לך בן כמה ומאיפה?
../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איך קוראים לך בן כמה ומאיפה?
ס סוזנוששש New member 5/8/04 #6 ../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo24.gif ברוכהה הבאהה!!! אני סוזיי בת 14!!! מקווהה שתהנהה בפורמנוו הקטט!!!
../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo24.gif ברוכהה הבאהה!!! אני סוזיי בת 14!!! מקווהה שתהנהה בפורמנוו הקטט!!!
ש שני 17 המקורית New member 5/8/04 #7 היי וברוך הבא!! ../images/Emo24.gif היי וברוך הבא לפורום!! אני מאוד מקווה שתהנה פהההה זה אחלה פורום!! יש פה אחלה אנשיםם
היי וברוך הבא!! ../images/Emo24.gif היי וברוך הבא לפורום!! אני מאוד מקווה שתהנה פהההה זה אחלה פורום!! יש פה אחלה אנשיםם