אני חדש

NetDragon

New member
אני חדש

אוהד, בן 18 אני לא מבין איך לא הגעתי לפורום הזה קודם. אני שומע מיידן כבר שנים. יש לי כמעט את כל האלמובים (חסרים לי שניים אם אני לא טועה) יש דיסק מיוחד עם קאברים. וגם כל מיני אוספים )ed hunter' best of the beast. live at donnington live after death( וכמובן את הדי וי די הגאוני שלהם! UP THE IRONS!

NetDragon

New member
זרקתי את הקופסא

מה שאני יכול להגיד לך שזה דיסק כפול. על דיסק אחד כתוב Transilvania ועל הדיסק השני כתוב 666. על הדיסק (ועל העטיפה היה) ציור של אדי בחדר מלא בחורות ערומות והוא מחזיק אחת מהן ועושה זין עם היד השניה.

נימרודל

New member
היי!

ברוך הבא! ודרך אגב, בקשר לחתימה שלך "מה שלא הורג מחשל"- זה כולל גם חדירה של סבון פילינג בריח משמש של קרמה לעיניים?

matt hensley

New member
חחחחחחחחחחחחחח איזה הודעה הזויה

פתאום אני משוטט בשיעמום ורואה את זה...חחחחחחחחח

נימרודל

New member
סבבה :)

לא כי... זה מה שקרה לי. אין לך מושג! חוץ מזה שזה סבון וזה שורף כמו אש הגיהנום. זה גם פאקינג גרגרים! שעה אחר כך המשכתי למצמץ בטירוץ ולנסות לבכות. עד שאח שלי בא, צחק עלי קצת ושם לי טיפות... ממש עצוב...

matt hensley

New member
חחח תאונות מקלחת

גם לי זה קרה...עם אולטראסול...יותר שורף... אחר כך ראיתי מטושטש וגם נראיתי כמו מסומם כי כל העיניים שלי היו אדומות לגמרי..חחחח

נימרודל

New member
סבבה :)

לא כי... זה מה שקרה לי. אין לך מושג! חוץ מזה שזה סבון וזה שורף כמו אש הגיהנום. זה גם פאקינג גרגרים! שעה אחר כך המשכתי למצמץ בטירוץ ולנסות לבכות. עד שאח שלי בא, צחק עלי קצת ושם לי טיפות... ממש עצוב...

AcesHigh

New member
שורף מילא...

אבל מי החכם ששם גרגרירים בסבון?

נימרודל

New member
דההה...

פילינג כאילו.. שיו איזה חור בהשכלה כאילו שיו! זה בשביל להסיר תאי עור מתים. ולי זה טוב לפנים כי יש לי קצת יובש במצח...

למעלה