אני חדש

אני חדש

שלום לכולם, אני חדש כאן ומקווה להישאר (אני מקווה שזה מספיק, אני אף פעם לא יודע מה לכתוב בהודעות ראשונות).

שלום שלום! ../images/Emo39.gif ../images/Emo140.gif

ברוך הבא! רוצה לספר לנו קצת על ההיסטוריה שלך כטרקי? איזה סדרות ראית/ אהבת וכו'? (ואת התקנון
כבר קראת?
) שוב ברוך הבא! טאשה

bewiched

New member
ברוך הבא-

ספר לנו עלך עצמך, איך הגעת לכאן, בן כמה, מאיפה, ממתי אתה טראקי, תוכנית אבובהב, דמות אהובה וכו

עלי

אני בן 16, מהגולן, ואני טראקי מאז שאני זוכר את עצמי. סדרות שראיתי: לא ראיתי הרבה מהמקורית בגלל שאין לי כבלים ונולדתי מאוחר מדי לראות את זה בערוץ אחד. את הדור הבא דווקא כן ראיתי בערוץ אחד אבל אני בקושי זוכר את זה, ועכשיו שיש סטאר וורלד ביס אני יכול לראות את זה על בסיס קבוע (זה משודר בדיוק כשאני חוזר מבית ספרו, זו פשוט קבלת פנים נפלאה). מחלל עמוק תשע ראיתי דווקא הרבה, מויאג'ר- כמעט את הכל ואת אנטרפרייז פיספסתי הרבה יותר מדי פעמים ורק לאחרונה התחלתי לראות על בסיס קבוע. הדמות האהובה עלי היא סבן והיא גם הדמות שאני מזדהה איתה, ביחד עם הד"ר, דאטה, וכל דמות אחרת שמנסה להתחבר עם האנושיות שבה ולמצוא הגיון בעולם המוזר שסביבה. הגעתי לפורום אחרי שרציתי נואשות מישהו לדבר איתו על מס"ב (בסקר שעשיתי בכיתה שלי, עלה שאחד ראה מעט חלל עמוק תשע ואחת שיודעת מי זה פיקארד), עד עכשיו האדם המרכזי שדיברתי איתו על מס"ב הייתה אחותי (שבקרוב תצטרף לפורום).

python 4

New member
ברוך הבא.

ואם כבר באת אז תן לי מהר מונח ב- ה' שקשור לסטאר טרק.

Lu Tze

New member
ואני וותיק. זוכרים אותי?

לקפטן, ברוך הבא. לכל השאר, לאחר היעדרות מהפורום (שבמהלכה עברתי קורס בצה"ל) חזרתי! נכון שאתם שמחים לראות אותי?

אודו

New member
מזל טוב

שנה טובה, עד מאה ועשרים, שתאכל הרבה סופגניות (לא יודע, בא לי משהו לא קונוונציונלי
)

למעלה