אני חדש

dor307

New member
אני חדש

ורוצה להגיד שסאות' פארק זה הסידרה הכי טובה בעולם!!!

אנחנו יודעים שזאת הסידרה הכי טובה

ולמי אכפת שאתה חדש??? מי הסכים לך לבוא??? לא רוצים אותך
לך
עכשיו!!! קדימה! move it move it move it סתם, צוחקים, ברוך הבא, שמחים שבאת וכל השטויות המזדיינות האלה... טוב, למי ששם לב (מעניין אם מישהו שם לב) לא הייתי פה כבר כמה שבועות, וזה בגלל שהמחשב הדפוק שלי שבק חיים (ממתי אני מדבר ככה??? הצעה! אל תיגמלו ממחשבים!) אבל חזרתי! אהה ויש לי שאלה לאייל... אתה עדיין שם את תמונות הברוך הבא המזדיינות האלה?

RootDown

New member
שיהיה

לפי דעתי, כל מי שנכנס ורושם בפורומים כמו מדונה או אין ואאוט, לא צריך להיות בפורום הזה!

dor307

New member
מי כתב שם!!!!!!!!!!

מה אתה רוצה??? קודם כל לא כתבתי שם אז שקט!! ומי אתה שתחליט מי יכול להיות ומי לא. בא לי להיות פה אז אני פה! יש לך בעיה??? דרך אגב זאת אחותי רק לידע כללי ותסתום או תיסתמי אין לי מושג י....

RootDown

New member
עד איפה שאני יודע..

אתה לבשת מכנסי עור כמו של מדונה ושלחת תמונה לאין ואוט.

dor307

New member
../images/Emo5.gifרק אני

חוץ מי זה איך אתה יודע איך אני נירא?? טוב אתה נתפס יותר מידי זמן על משהו! שנה טובה כולם

../images/Emo24.gifלחדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אתה רואה את הכינוי: רותי אברבנאל זה אותו כינוי כמו: gopy4 בתודה gopy4... חחח.... טוב ברוך הבא

elcool

New member
סורי שאני מנצל"ש..

אבל מושי, חשבתי שזה:
יכול להיות אייקון כושי

elcool

New member
אה... לא

פשוט חשבתי שבגלל הצבע של
וגם בגלל השיר "כושי כלב קט, נשאר עתה לבד..."

positive energy

New member
אז עכשיו אתה משווה איש שחור לכלב?

למה כושי כלב? למה לא לבן כלב? אירופאי כלב? ישראלי כלב? אישה כלבה? אה? חייב להיות כושי כלב...

האלקולים של היום...

זה כן מה שהיה פעם... אלקול... אתה מכיר את הספר פנג הלבן? ספר טוב קרא אותו מתישהו...

elcool

New member
אוקי, בשביל הפוליטיקלי קורקט...

תמונה של לבן:
הנה! כל הלבנים הם אנשים מתים!! והכל הלבנים הם מפחידים ורוצחים של סרטי אימה! תמונה של יפני:
כל הסינים הם נורות צהבות!! את כל הסינים צריך לחבר לחשמל! תמונה של צפרדע:
כל הצפרדעים ירוקות!! כולם משמשות כאייקון מומלץ להקפצת שירשורים!

למעלה