אני חדש... ממצב כולם אני חדש.......
S SaberTooth New member 16/10/02 #5 ../images/Emo65.gifברוכים הבאים../images/Emo65.gif../images/Emo102.gif
C Charmed by love New member 16/10/02 #7 זה לא קורה הרבה-הודעה של חדשים בלי בקשות להורדות\ספויילירים לא מסומנים... קבלו מזל"ט
H HuGo Hell New member 16/10/02 #9 ../images/Emo102.gifברוכים הבאים כולם!../images/Emo65.gif קודם כל זה טוב שאתם משרשרים ולא פותחים הודעות חדשות כמו חצי מהחדשים ולשני הראשונים (יש לכם ניקניים מוזר שנראה דומה ) אז תהנו בפורום ואם אתם חדשים בכלל בפורומים, תציצו בהודעת המנהלת.
../images/Emo102.gifברוכים הבאים כולם!../images/Emo65.gif קודם כל זה טוב שאתם משרשרים ולא פותחים הודעות חדשות כמו חצי מהחדשים ולשני הראשונים (יש לכם ניקניים מוזר שנראה דומה ) אז תהנו בפורום ואם אתם חדשים בכלל בפורומים, תציצו בהודעת המנהלת.
P PorkchoP New member 16/10/02 #10 הצילו!../images/Emo18.gif מתקפת החדשים!!! אוווו כמה שזה לא היה מצחיק לא נורא... מזל"טים לכולכם! ואני ממליץ לכם בחום לקרוא את הודעת המנהלת כדי שלא יתנפלו עליכם
הצילו!../images/Emo18.gif מתקפת החדשים!!! אוווו כמה שזה לא היה מצחיק לא נורא... מזל"טים לכולכם! ואני ממליץ לכם בחום לקרוא את הודעת המנהלת כדי שלא יתנפלו עליכם
ק קוסם אונליין New member 16/10/02 #11 ברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif O_O כוחו של הרגל O_O
צ צו צאנג New member 16/10/02 #12 ניצלו"ש! שמתם לב שלא הייתי פה בזמן האחרון? מה לא? לא נורא... בכל אופן, המחשב שלי תקלקל אז לקחו אותו לתיקן (מתברר שהיו לנו 4 וירוסים קטלניים במחשב) ופירמטו אותו (עכשיו הוא אקס פי מטומטם...) בכל אופן, חזרתי!!!!! התגעגתי אלייכם.....
ניצלו"ש! שמתם לב שלא הייתי פה בזמן האחרון? מה לא? לא נורא... בכל אופן, המחשב שלי תקלקל אז לקחו אותו לתיקן (מתברר שהיו לנו 4 וירוסים קטלניים במחשב) ופירמטו אותו (עכשיו הוא אקס פי מטומטם...) בכל אופן, חזרתי!!!!! התגעגתי אלייכם.....
W Woogyman New member 16/10/02 #18 4? קטן עליי.. ../images/Emo110.gif במחשב הקודם שלי היו 87. ואני רציני.
פ פיבי האליוול New member 16/10/02 #19 87 קבצים נגועים? או 87 סוגי וירוסים בפני עצמם? כי יש הבדל... אם זה קבצים נגועים לי כבר היו 114
P PorkchoP New member 16/10/02 #20 קבצים נגועים../images/Emo18.gif זה כל המחשב שלי כמעט התקנתי נורטון סיסטם וורקס וזה בדק לי וכמעט כל המחשב שלי הרוס לחלוטין אולי חוץ מהנורטון \בלוןכ|
קבצים נגועים../images/Emo18.gif זה כל המחשב שלי כמעט התקנתי נורטון סיסטם וורקס וזה בדק לי וכמעט כל המחשב שלי הרוס לחלוטין אולי חוץ מהנורטון \בלוןכ|
צ צו צאנג New member 16/10/02 #21 חחח תודה ליאל! וכולכם! והיו לנו 4 וירוסים קטלניים, ובטח היו עוד מיליון קטנים כאלה...... אבל עכשיו יש לי מחשב בלי שום וירוס!!!! ובלי שום קאזה או אי סי קיו וכנראה גם לא יתנו לי להוריד, כי זה יעשה וירוסים... אבל לא נורא, בשביל יש עוד מחשב שבתוכו יש ממש מיליון וירוסים, אבל ממש, ושם יש לי אי סי קיו וקאזה!
חחח תודה ליאל! וכולכם! והיו לנו 4 וירוסים קטלניים, ובטח היו עוד מיליון קטנים כאלה...... אבל עכשיו יש לי מחשב בלי שום וירוס!!!! ובלי שום קאזה או אי סי קיו וכנראה גם לא יתנו לי להוריד, כי זה יעשה וירוסים... אבל לא נורא, בשביל יש עוד מחשב שבתוכו יש ממש מיליון וירוסים, אבל ממש, ושם יש לי אי סי קיו וקאזה!
ק קוסם אונליין New member 16/10/02 #14 ניצו"ש משהו יודע מתי ישודר "הגיהנום פורץ לחופשי" (או משו כזה) בסטאר וורלד?