אני חדש.......

bmjackson

New member
אני חדש.......

מה המצב מייקלית חברה שלי ilove you alllllllllllll בן מזרחי

בן!!!!! ../images/Emo13.gif

נכנסת סוף סוף! בורכה הבאה

bmjackson

New member
עכשיו אני יודע איך זה עובד.......

לאורית תדעי שמייקל גקסון אוהב אותך וגם אני ................................ רק רציתי להגיד לך ............ remember the times the good times of as...................... נשמתי................................ באהבה : benjackson..............

bmjackson

New member
כולם אוהבים אותך כי........

את מקסימה וחמודה ... אני לא יודע איך את נראה אז אני לא יכול להגיד כלום על הנושא הזה.... אבל הדבר בכי חשוב............. את אוהבת את מייקל כמו כולנו.......................... בגלל זה..... ותמיד תזכרי: YOU ARE NOT ALONE תיהיה בריאה....

bmjackson

New member
אני רק!!!!!!!!!!../images/Emo25.gif

אומר את האמת......... את מקסימה........ זה הכל.... אולי אני לא כל כך אבל מה זה חשוב..... אאת חמודה מקסימה ואוהת את מייקי שלנו.... i love you from my hart to your´s i hope sooooo ממני: benjackson

bmjackson

New member
תדעי רק ש........

היום שלישי יש לי אודישנים לא יום שלישי הזה שלישי הבא........ יכול להיות תראי אותי מופיע...... זה הולך להיות פצצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bmjackson

New member
כי..........

את מכירה את ווה.... לא חשוב בקיצור..השיר שאני רציתי לעלות איתו הוא בילי גיין.... אבל הוא עלה איתו בערך לפני שנה שנתיים........... אני לא רוצה לעלות אםזה שוב כי זה כבר נדוש ............ ככה אני עולה אם אן סיינק חיברתי ריקוד עם כל התנועות של מייקל.... ואןלי אולי אולי אני יעלה במחרוזת זה תלוי..... כמה זמן יהיה לי.... מחכה לתגובה.... מה כדי יותר מחרוזת מייקל או אן סיינק?

bmjackson

New member
גם אני חשבתי אבל....

אין כל כך הרבה מה לרקוד במחרוזת מבינה....... באן סיינק יש הרבה יותר.....

slish

New member
אהלללללן בן! מה המצב? זה רואי../images/Emo6.gif

מה קורה? יש לך הופעה ואתה לא מספר? מתי ואיפה? (מקווה שאני לא יעבוד ואני יבוא לראות אותך...) מה חדש?

bmjackson

New member
כן אני אולי מופיע......

אולי אני מופיע בראבו........ יוםש שלישי הבא אודישנים בעזרת השם אני יעבור ... אולי תראה אותי בטלוזיה..... באהבה: benjackson

למעלה